Connect with us

ورزش

تیم ملی کرکت افغانستان تیم بنگله‌دیش را شکست داد

منتشر شده

در

تیم ملی کرکت افغانستان، روز دو شنبه (۲۵میزان) در بازی‌های تمریناتی ۲۰ آوره، تیم ملی کرکت بنگله‌دیش را با تفاوت ۶۲ دوش شکست داد.

این بازی‌های تمریناتی در آسترالیا برگزار شده است.

بازی را نخست افغانستان آغاز کرد و در ۲۰آور بازی با از دست دادن ۷ بازیکن ۱۶۰ دوش انجام داد.

در بخش توپ‌زنی، ابراهیم زدران ۴۶ و محمد نبی عیس‌خیل، کپتان تیم ملی کرکت افغانستان، ۴۱ دوش انجام دادند.

اما بنگله‌دیش نتوانست هدف تعیین شده از جانب افغانستان را تکمیل کند و در ۲۰آور با از دست دادن ۹ بازیکن، تنها ۹۸ دوش انجام داد.

در بخش توپ اندازی، فضل حق فاروقی خوب درخشید و توانست سه بازیکن تیم بنگله‌دیش را از میدان حذف کند.

به این ترتیب، فرید احمد دو بازیکن، مجیب زدران، محمد نبی و نوین الحق، هر کدام یک بازیکن تیم مقابل را از میدان حذف کردند.

قرار است افغانستان دومین و آخرین بازی تمرینی خود را فردا (چهارشنبه ۲۷میزان) در مقابل پاکستان انجام دهد.

افغانستان، آسترالیا، انگلستان، بنگله‌دیش، پاکستان، نیوزیلند و هند که بر اساس پیروزی‌های جام ۲۰آوره سال گذشته مستقیماً به مرحلهٔ دوم این بازی‌ها راه یافته اند، در مرحلهٔ دوم ۱۲ تیم برتر با هم رقابت خواهند کرد.

ورزش

افغانستان از انگلستان پیشی گرفت؛ صعود تاریخی در رده‌بندی کرکت یک‌روزه جهان

افغانستان نخستین‌بار در ماه می ۲۰۲۵ به رتبه هفتم رده‌بندی کرکت یک‌روزه جهان رسیده بود و اکنون بار دیگر این دستاورد تاریخی را تکرار کرده است.

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های یک‌روزه شورای بین‌المللی کرکت (آی‌سی‌سی)، با پیشی گرفتن از انگلستان به جایگاه هفتم جهان صعود کرده و با بهترین رتبه تاریخ خود برابر شده است.

بر اساس این رده‌بندی که روز شنبه، ۲۴ اکتوبر، منتشر شد، افغانستان با کسب ۹۴ امتیاز در جایگاه هفتم قرار گرفته است؛ در حالی که انگلستان با ۹۳ امتیاز به رتبه هشتم سقوط کرده و سریلانکا با ۹۵ امتیاز جایگاه ششم را در اختیار دارد.

افغانستان نخستین‌بار در ماه می ۲۰۲۵ به رتبه هفتم رده‌بندی کرکت یک‌روزه جهان رسیده بود و اکنون بار دیگر این دستاورد تاریخی را تکرار کرده است.

قهرمانی در سه‌جانبه؛ عامل صعود افغانستان

صعود افغانستان پس از نمایش درخشان این تیم در رقابت‌های سه‌جانبه با حضور زیمبابوه و بنگلادیش رقم خورده است. افغانستان روز جمعه، ۲۳ اکتوبر، در دیدار نهایی این رقابت‌ها با تفاوت هفت ویکت زیمبابوه را شکست داد و عنوان قهرمانی را به دست آورد.

در این دیدار، توپ‌اندازان افغانستان زیمبابوه را با کسب ۱۶۹ دوش از میدان خارج کردند. راشد خان با گرفتن سه ویکت، بهترین عملکرد توپ‌اندازی افغانستان را به نمایش گذاشت.

در بخش توپ‌زنی، ابراهیم زدران با ثبت ۷۰ دوش بدون حذف، نقش کلیدی در پیروزی افغانستان داشت. رحمت شاه نیز ۴۳ دوش کسب کرد تا افغانستان در ۳۴.۳ آور به هدف تعیین‌شده برسد.

افت انگلستان در رده‌بندی جهانی

در همین حال، انگلستان پس از شکست اخیر مقابل سریلانکا، یک جایگاه در رده‌بندی جهانی از دست داده است. این تیم با وجود ثبت هدف بزرگ ۴۳۰ دوش، نتوانست از آن دفاع کند و سریلانکا به یکی از بزرگ‌ترین تعقیب‌های موفق هدف در تاریخ کرکت یک‌روزه دست یافت.

صعود افغانستان به رتبه هفتم جهان، نشان‌دهنده پیشرفت این تیم در رقابت‌های بین‌المللی و افزایش توانایی آن در برابر تیم‌های مطرح کرکت جهان است.

Continue Reading

ورزش

آرمان اف‌سی با وجود دو گول دیرهنگام، برابر سرخ‌پوشان خوافی شکست خورد

Published

on

آرمان اف‌سی در دومین دیدار خود در نیم‌فصل دوم ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نتیجه ۲ بر ۳ برابر سرخ‌پوشان خوافی شکست خورد.

این دیدار امروز (شنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد.

در نیمه نخست، باسط نظری با یک ضربه آزاد نخستین گول سرخ‌پوشان خوافی را به ثمر رساند و سهراب افغان در دقیقه ۲۷ اختلاف را به دو گول افزایش داد. نیمه نخست با برتری ۲ بر صفر سرخ‌پوشان خوافی پایان یافت.

در نیمه دوم، سرخ‌پوشان خوافی در دقیقه ۵۳ سومین گول خود را به ثمر رساندند. آرمان اف‌سی سپس در تلاش برای جبران نتیجه، حملات خود را افزایش داد و دامولا ایسئولووا آکانی در دقیقه ۷۷ نخستین گول این تیم را به ثمر رساند.

در ادامه، شکرالله کوهی در دقیقه ۸۹ با شوتی از فاصله دور دومین گول آرمان اف‌سی را وارد دروازه حریف کرد؛ اما این تیم نتوانست نتیجه را تغییر دهد و بازی با پیروزی ۳ بر ۲ سرخ‌پوشان خوافی پایان یافت.

آرمان اف‌سی در این دیدار ۹ خطا انجام داد و یک کارت سرخ دریافت کرد. در مقابل، سرخ‌پوشان خوافی ۱۰ خطا مرتکب شدند و دو کارت زرد گرفتند.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۶ اکتوبر به مصاف خراسان فاریاب می‌رود و سرخ‌پوشان خوافی نیز روز ۲۷ اکتوبر برابر طوفان هرات بازی خواهد کرد.

بازی‌های ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

طوفان هرات با نتیجه یک بر صفر آریانا خوست را شکست داد

Published

on

تیم طوفان هرات در پنجاه‌وچهارمین دیدار نیم‌فصل دوم ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نتیجه یک بر صفر آریانا خوست را شکست داد.

این دیدار امروز (شنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد و عبیدالله عمری با به ثمر رساندن تنها گول مسابقه، پیروزی را برای طوفان هرات رقم زد.

در نیمه نخست، عمری با ضربه سر دروازه آریانا خوست را باز کرد. بازیکنان آریانا خوست، با وجود تلاش برای جبران نتیجه، نتوانستند دروازه حریف را باز کنند.

در نیمه دوم نیز هر دو تیم فرصت‌هایی برای گول‌زنی داشتند، اما هیچ‌یک موفق به تغییر نتیجه نشدند و بازی با پیروزی یک بر صفر طوفان هرات به پایان رسید.

طوفان هرات در این دیدار ۱۶ خطا مرتکب شد و دو کارت زرد دریافت کرد. در مقابل، بازیکنان آریانا خوست ۱۷ خطا انجام دادند و سه کارت زرد گرفتند.

طوفان هرات در دیدار بعدی خود، روز ۲۷ اکتوبر، به مصاف سرخ‌پوشان خوافی می‌رود و آریانا خوست نیز روز ۲۶ اکتوبر برابر ابومسلم فراه قرار خواهد گرفت.

دیدارهای ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!