Connect with us

رویداد های اخیر

جان باختن ۹ نفر مشمول یک کودک و یک خبرنگار در حملات اسرائیل بر غزه

شبکه الجزیره کشته شدن احمد وشاح را «جنایتی هولناک» توصیف کرد و گفت او حدود دو ماه پس از کشته شدن برادرش، محمد وشاح، که او نیز خبرنگار الجزیره بود، جان باخته است.

منتشر شده

در

مقام‌های صحی در نوار غزه اعلام کردند که در نتیجه حملات هوایی و تیراندازی نیروهای اسرائیلی در روز شنبه، دست‌کم ۹ نفر، از جمله یک کودک و یک خبرنگار شبکه الجزیره، کشته شدند.

به گفته منابع صحی، یک حمله هوایی اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شهر غزه، چهار فلسطینی، از جمله دو زن و یک کودک را به قتل رساند. این حمله که منطقه صبره در شهر غزه را هدف قرار داد، باعث تخریب یک اپارتمان و زخمی شدن چندین تن دیگر نیز شد.

اردوی اسرائیل اعلام کرد که یک فرد مسلح را هدف قرار داده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

در رویدادی دیگر، نیروهای اسرائیلی یک زن را در شهر بیت‌لاهیا در شمال غزه با شلیک گلوله کشتند. همچنین در حمله هوایی دیگری در شهر خان‌یونس در جنوب غزه، دست‌کم یک نفر کشته و هشت تن دیگر زخمی شدند.

ساعاتی بعد، حمله هوایی دیگری در کمپ پناهندگان البریج در مرکز غزه سه کشته برجا گذاشت که در میان آنان احمد وشاح، تصویربردار شبکه الجزیره، نیز شامل بود.

شبکه الجزیره کشته شدن احمد وشاح را «جنایتی هولناک» توصیف کرد و گفت او حدود دو ماه پس از کشته شدن برادرش، محمد وشاح، که او نیز خبرنگار الجزیره بود، جان باخته است.

بربنیاد گزارش‌ها، از آغاز جنگ در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون نزدیک به ۳۰۰ خبرنگار فلسطینی کشته شده‌اند.

اردوی اسرائیل در بیانیه‌ای مدعی شد که احمد وضاح عضو حماس بوده و به عنوان تک‌تیرانداز فعالیت می‌کرد. اردوی اسرائیل برای این ادعا مدرکی ارائه نکرد. حماس و شبکه الجزیره این ادعا را رد کرده‌اند.

به گفته الجزیره، با کشته شدن احمد وشاح، شمار خبرنگاران این شبکه که از اکتوبر ۲۰۲۳ در غزه کشته شده‌اند به ۱۲ نفر رسیده است.

با وجود آتش‌بس برقرارشده در ماه اکتوبر سال گذشته، حملات اسرائیل به غزه ادامه دارد. وزارت صحت غزه اعلام کرده است که از زمان اجرای آتش‌بس تاکنون بیش از یک‌هزار و ۱۰ فلسطینی در حملات اسرائیل کشته شده‌اند. در همین مدت، افراد مسلح فلسطینی نیز چهار سرباز اسرائیلی را در غزه کشته‌اند.

اسرائیل می‌گوید حملاتش با هدف جلوگیری از حملات حماس و دیگر گروه‌های مسلح انجام می‌شود.

در همین حال، اسرائیل و حماس همچنان بر سر مرحله بعدی طرح غزه پیشنهادی دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، اختلاف دارند. اسرائیل خواهان خلع سلاح حماس و کنار رفتن این گروه از قدرت در غزه است، در حالی که حماس هرگونه خلع سلاح کامل را به آغاز روند سیاسی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین مشروط کرده است.

بر اساس آمار اسرائیل، در حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتوبر ۲۰۲۳ حدود ۱۲۰۰ نفر کشته شدند. وزارت صحت غزه نیز اعلام کرده است که از آن زمان تاکنون بیش از ۷۳ هزار فلسطینی در این منطقه جان باخته‌اند.

رویداد های اخیر

متقی با معاون شرکت تجاری السایر کویت درباره گسترش روابط اقتصادی گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، با محمد ناصر السایر، معاون اجرائیوی شرکت تجاری السایر کویت، دیدار کرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه امارت اسلامی، در این دیدار درباره وضعیت کنونی افغانستان، امنیت، ثبات و همچنین فرصت‌های ایجادشده در زمینه تجارت و سرمایه‌گذاری گفتگو شد.

آقای متقی روابط میان کویت و افغانستان را تاریخی و مثبت خواند و بر گسترش روابط همه‌جانبه میان دو کشور ابراز امیدواری کرد.

آقای ناصر السایر ضمن ابراز خرسندی از سفرش به افغانستان، گفت که می‌خواهد در آینده روابط تجاری خود را با افغانستان آغاز کند.

او افزود که شرکتش برنامه دارد میوه‌های خشک و تازه را از افغانستان به کویت و دیگر بازارها صادر کند.

همچنین، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی و تجاری، تقویت همکاری‌های مشترک، تسهیل رفت‌وآمد و استفاده مؤثر از فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری در افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان ۳۰ شهروند افغانستان را به کابل اخراج کرد

Published

on

دولت آلمان روز سه‌شنبه ۳۰ شهروند افغانستان را در یک پرواز چارتر از میدان هوایی لایپزیگ به کابل اخراج کرد.

روزنامه «بیلد» گزارش داده است که این مهاجرین صبح سه‌شنبه از میدان هوایی لایپزیگ به کابل منتقل شده‌اند.

این دومین اخراج گروهی شهروندان افغانستان پس از تغییر سیاست برلین در قبال بازگرداندن پناهجویان افغان به شمار می‌رود.

آلمان در ماه‌های اخیر روند اخراج شهروندان افغانستان را گسترش داده و افزون بر افراد دارای پرونده‌های جرمی، پناهجویانی را که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است نیز در معرض اخراج قرار داده است.

پیش از این نیز ۳۱ پناهجوی افغان در یک پرواز چارتر از آلمان به کابل منتقل شده بودند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندونیزیا: از ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت می‌کنیم

قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

Published

on

معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا می‌گوید جاکارتا از تلاش‌ها برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت خواهد کرد.

انیس متا، معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا و رئیس حزب گلورا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که روز دوشنبه، ۲۴ آگست، با شعیب بریالی از افغانستان دیدار کرده است.

او گفته است که در این دیدار، به‌گونه مستقیم در مورد پیشرفت تلاش‌های مقام‌های حاکم در افغانستان برای عملی‌سازی تعهدات بین‌المللی و زمینه‌سازی برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی گفتگو کرده است.

متا افزوده است که اندونیزیا در اصل و از طریق تعامل سازنده، به حمایت از این روند ادامه خواهد داد تا زندگی مردم افغانستان بهبود یافته، ثبات بیشتر پیدا کند و زمینه رفاه آنان فراهم شود.

درهمین حال، قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

بارکزی گفته است که افغانستان بر تعهد خود به تعامل معنادار با جهان و تأمین صلح، ثبات و همکاری در منطقه تأکید دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!