Connect with us

ورزش

راشد خان کاپیتان بازی‌های ۲۰آوره تیم ملی کرکت افغانستان شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کرکت بورد افغانستان روز پنج‌شنبه (۸جدی) اعلام کرد که راشد خان، توپ‌انداز مشهور افغانستان، کاپیتانی بازی‌های ۲۰آوره جهانی را به عهده خواهد داشت.

کرکت بورد افغانستان در خبرنامه گفته است که راشدخان ستارۀ درخشان تیم ملی و جهان کرکت، مطمئناً که مسئولیت سپرده شده را خوب و مسئولانه انجام خواهد داد.

براساس اعلامیه، راشدخان با پذیرش این مسئولیت، گفته که یک کار دشوار است، اما تلاش برای کشورش در اولویت او قرار دارد.

این درحالی است که پیش از او محمد نبی کاپیتان تیم ملی کرکت افغانستان بود.

قبل از این نیز راشد خان هفت بازی ۲۰آوره، دو بازی تست و هفت بازی یک ‌روزه را رهبری کرده بود.

سال گذشته، پیش از شروع جام جهانی کرکت ۲۰‌آوره اعلام شد که راشد خان تیم کرکت افغانستان را در مسابقات این جام رهبری می‌کند. او اما این پیشنهاد را رد کرد و گفت که مقام‌های کرکت بورد افغانستان با او مشوره لازم را انجام نداده بودند.

راشد خان روز گذشته در حساب تویتراش نوشت که برای گرفتن این «مسوولیت بزرگ و چالش بزرگتر» آماده است. او از هواداران و حامیانش سپاسگذاری کرده است.

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا باخت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت افغانستان در سلسله مسابقات سه جانبه ۵۰آوره با تفاوت چهار ویکت در برابر تیم الف کریکت سریلانکا مغلوب شد.

این بازی امروز (چهارشنبه) در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی برگزار گردید.

افغانستان پیش از این در یک بازی در برابر ایرلند و همچنین یک بازی در برابر سریلانکا شکست خورده بود.

تیم افغانستان با از دست دادن هشت بازیکن ۲۲۹ دوش هدف تعیین کرد.

در مقابل تیم الف سریلانکا با از دست دادن شش بازیکن هدف داده شده را تکمیل کرد.

Continue Reading

ورزش

افغانستان به جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ راه یافت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان به مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۶ صعود کرد.

افغانستان سه بازی اول خود را در مسابقات راه‌یابی به جام جهانی برنده شد و بازی چهارم (مقابل نیپال) به دلیل باران لغو گردید.

جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال در اوایل سال آینده میلادی در نامیبیا و زیمبابوی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امارات را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان امروز (چهارشنبه) امارات متحده عربی را با تفاوت ۱۸۰ دوش شکست داد و روند بدون باخت خود را در مرحله مقدماتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال آسیا حفظ کرد.

در این دیدار، افغانستان در ختم ۵۰ آور با از دست دادن تنها ۴ بازیکن، ۳۵۹ دوش انجام داد.

این سومین پیروزی پیهم افغانستان در مرحله مقدماتی منطقه‌ای است.

پیش از این، افغانستان با تفاوت ۸ ویکت، تیم‌های هانگ‌کانگ و عمان را شکست داده بود.

قرار است تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور روز شنبه (۱۹ اپریل) به مصاف تیم میزبان، نیپال، برود. این دیدار آخرین بازی مرحله گروهی خواهد بود.

برنده دیدار آخر به احتمال زیاد سهمیه حضور در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ را کسب خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!