Connect with us

صحت

رعایت این نکات در ماه رمضان شما را پر انرژی نگه می‌دارد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کلینیک کلیولند در امارات متحده عرب موارد را دریافته که با مراعات کردن آن در ماه مبارک رمضان پر انرژی میمانید و همچنان از کاهش وزن جلوگیری می‌کنید.

طوری که مسلمانان در سراسر جهان از خوردن و نوشیدن در ماه مبارک رمضان از صبح صادق تا شام پرهیز استند، اما مهم است که میان افطار و صبح صادق تغذیه مناسب داشته باشد تا برای روز آینده آماده باشند.

کسانیکه کار می‌کنند یا به مکاتب و دانشگا‌ه‌ها میروند مهم است در باره تغذیه خود فکر کنند.

کلینیک کلیولند چند موارد ساده را ذکر کرده که در ماه مبارک رمضان به حفظ وزن کمک می‌کند.

نوشیدن آب کافی:

میزان مایعات مورد نیاز یک شخص مربوط به سن، جنس، آب وهوا، و فعالیت‌های روزمره‌اش میشود.

بر اساس یافته‌های صحی، جوانان روزانه بین دو تا سه لیتر آب نیاز دارند، باید تلاش شود قبل از آغاز رمضان مایعات کافی نوشیده شود.

داکتران توصیه کرده که از نوشیدن بیشتر قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار در ماه مبارک رمضان جلوگیری کنید، چرا که این مواد کافین دارد و باعث افزایش ادرار می‌شود.

به گفته‌ی داکتران افطاری باید با غذاهای که آب دارد آغاز شود مانند سوپ؛ و سبزیجات و میوه‌های دیگر مانند لیمو، تربوز و غیره که در ترکیب خود آب دارد باید بیشتر استفاده شود.

چرا این مورد مهم است؟

بر اساس یافته‌های این کلینیک بدن انسان ۶۰ درصد آب دارد که در برای میتابولیزم و انتقال مواد غذایی و همچنان برای خارج کردن مواد فاضله حیاتی است.

پزشکان توصیه کرده اند که دی هایدراید( کم آبی بدن) باعث از دست دادن وزن می‌شود.

این مرکز صحی توصیه میکند که همه در ماه مبارک رمضان تلاش میکنند تا غداهای دلخواه خود را استفاده کنند، اما افزوده که از غذاهای با نمک، شیرین و چربی ناسالم باید اجتناب شود که باعث تشنگی می‌شود.

پزشکان می‌افزایند که از سبزیجات و میوه باید استفاده بیشتر شود.

این کلینیک افزوده که پلان منظم برای غدا و فعالیت‌های تان در ماه مبارک رمضان با شما کمک خواهد کرد تا با انرژی باشید و برای روزه گرفتن آماده شوید.

این کلینیک توصیه کرده که از غذاهای متعادل مانند نان، حبوبات، سبزیجات،  میوه جات، گوشت ماهی، گوشت مرغ، شیر، ماست، پنیر و چربی‌های سالم استفاده کنید.

این مرکز افزوده که از غذاهای استفاده کنید که زود هضم می‌شود، اما به مرور زمان انرژی آزاد می‌کنند، مانند  حبوبات ومیوه جات و سبزیجات و همچنان غذاهای که کاربوهایدرایت دارند مانند لوبیا، برنج و گندم.

پزشکان همچنان گفته اند باید در ماه مبارک رمضان فعال باشید و قدم بزنید.

چرا این مورد مهم است؟

پزشکان می‌گویند که در ماه مبارک رمضان انرژی بیشتر مصرف می‌شود، اما با مراعات کردن این موارد انرژی ثابت میماند و یا افزایش میابد که از کاهش وزن جلوگیری میکند.

صحت

شرکای صحی افغانستان در یک ماه گذشته به ۵۸۹هزارو۲۰۵ نفر خدمات ارائه کرده‌اند

این سازمان میزان ابتلا به مریضی کرونا در کشور را از فبروری ۲۰۲۰ به‌ این‌سو، ۲۳۹هزارو۹ مورد گزارش کرده که از این میان ۸هزارو۱۰ تن در سراسر افغانستان جان باختند.

Published

on

(Last Updated On: )

سازمان صحی جهان در گزارش ماه جون خود گفته است که از ۱۰ می تا ۳۰ جون سال جاری شرکای صحی به ۵۸۹هزارو۲۰۵ تن که شامل آسیب‌دیدگان از سیلاب‌ها و رویدادهای طبیعی دیگر می‌شوند، خدمات صحی ارائه شده است.

این سازمان گفته است که تنها در ولایت‌های بغلان ۹۵هزارو۹۹۱ نفر، در بدخشان ۳۱هزارو۷۱ نفر، در غور ۲۲هزارو۴۴۸ نفر، در تخار ۲۶هزارو۸۷۶ نفر و در فاریاب ۹هزارو۴۴۷ نفر خدمات صحی دریافت کرده‌اند.

سازمان صحی جهان می‌گوید که این خدمات از طریق ۷۶۳ مرکز صحی در ۲۸۷ ولسوالی کشور انجام شده اند.

بر بنیاد این گزارش ۳۷هزارو۳۴۲ زن، ۲۰هزارو۷۵۲ مرد، ۲۲هزارو۷۲۶ دختر و ۱۵هزار۱۷۱ پسر در ولایت بغلان خدمات صحی دریافت کرده‌اند.

این سازمان می‌گوید که از میان تعداد افراد ۶۰هزارو۳۰۵ نفر مشاوره مراقبت‌های صحی اولیه، ۲۶هزارو۹۶۶ تن فعالیت‌های ارتقای سلامت، ۴هزارو۵۰۵ تن خدمات روان درمانی و حمایت روانی اجتماعی، ۳هزارو۶۹۰ نفر خدمات سلامت مادر، نوازد و کودک و ۵۲۵ نفر دیگر خدمات مراقبت‌ از تروما (زخم‌های خارجی بدن) دریافت کرده‌اند.

سازمان صحی جهان همچنین می‌گوید از ۱ نوامبر سال ۲۰۲۳ تا ۳۰ جون سال ۲۰۲۴، به ۵۴۹هزارو۱۵۴ عودت‌کننده افغانستان از کشورهای همسایه نیز خدمات صحی ارائه کرده است.

این سازمان میزان ابتلا به مریضی کرونا در کشور را از فبروری ۲۰۲۰ به‌ این‌سو، ۲۳۹هزارو۹ مورد گزارش کرده که از این میان ۸هزارو۱۰ تن در سراسر افغانستان جان باختند.

در گزارش این سازمان آمده است نرخ مرگ‌ومیر مریضی کرونا در افغانستان ۳.۴ درصد بوده است.

سازمان صحی جهان می‌گوید که در ماه جون سال جاری، در مجموع ۶۳۹۰ مورد مشکوک مریضی سرخکان در کشور تشخیص شد که در نتیجه جان ۲۱ نفر را گرفت.

در این گزارش آمده است که «این نشان دهنده کاهش ۵.۹ درصدی تعداد مبتلایان به مریضی سرخکان نسبت به ماه قبل است.»

این در حالی است که بر بنیاد این گزارش، در سال جاری میلادی تا کنون، در مجموع ۳۵هزارو۲۱ نفر به مریضی سرخکان مبتلا شده‌اند که از این میان ۱۴۷ تن جان باخته‌اند.

 

خبرهای مرتبط: 

سرپرست وزارت صحت عامه در سفرش به سویس با رئیس سازمان جهانی صحت دیدار کرد

سازمان جهانی صحت می‌گوید آماده است از نظام صحی در افغانستان حمایت کند

Continue Reading

صحت

سرپرست وزارت صحت عامه در سفرش به سویس با رئیس سازمان جهانی صحت دیدار کرد

در خبرنامه آمده است که مقامات سازمان‌های بین المللی بر تعهد خود به همکاری پایدار در بخش صحت تاکید کرده و وعده حمایت بیشتر دادند.

Published

on

(Last Updated On: )

نور جلال جلالی، سرپرست وزارت صحت عامه کشور در سفرش به سویس با تدروس ادهانوم، رئیس سازمان جهانی صحت دیدار کرده است.

وزارت صحت عامه با نشر خبرنامه‌ای روز شنبه اعلام کرد که آقای جلالی به منظور گفتگو در سطوح عالی در مورد پیشرفت و اصلاحات در سکتور صحت و همچنین افزایش هماهنگی با سازمان‌های بین‌المللی، به سویس سفر کرده است.

سرپرست وزارت صحت عامه علاوه بر گفتگو با رئیس سازمان جهانی صحت، در نشست‌های مختلف با سازمان‌های بین المللی نیز اشتراک نموده و در مورد مسائل مهم از جمله کنترول مریضی‌های ساری در افغانستان، محو فلج اطفال و بهبود، شفافیت و ستندرد سازی خدمات صحی بحث کرده است.

در خبرنامه آمده است که مقامات سازمان‌های بین المللی بر تعهد خود به همکاری پایدار در بخش صحت تاکید کرده و وعده حمایت بیشتر دادند.

Continue Reading

صحت

یونیسف: یک‌سوم زنان حامله در افغانستان در مکان‌های غیر از مراکز صحی ولادت می‌کنند

این سازمان گفته است که ولادت در خارج از مراکز صحی و یا بدون کمک یک متخصص صحی، حیات مادر را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

Published

on

(Last Updated On: )

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده که یک‌سوم زنان حامله در افغانستان در مکان‌های غیر از مراکز صحی ولادت می‌کنند.

این سازمان گفته است که تنها حدود ۶۷ درصد از ولادت‌ها در افغانستان به کمک یک متخصص صحی ماهر انجام می‌شود.

یونیسف افزوده است که زنان حامله باید پیش از ولادت، حد اقل چهار بار معاینه شوند، اما تنها یک‌سوم زنان برای معاینه به مراکز صحی مراجعه می‌کنند.

این سازمان گفته است که ولادت در خارج از مراکز صحی و یا بدون کمک یک متخصص صحی، حیات مادر را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

پیش از این سازمان جهانی صحت اعلام کرده بود که روزانه ۲۴ مادر و ۱۶۷ کودک در سراسر افغانستان به دلیل مریضی‌های قابل وقایه مرتبط با حاملگی و ولادت جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته ملل متحد، افغانستان یکی از کشورهایی است که میزان مرگ و میر مادران هنگام ولادت در آن بالا است.

 

مطالب مرتبط:

سازمان صحی جهان: در افغانستان روزانه ۲۴ مادر و ۱۶۷ کودک جان‌های خود را از دست می‌دهند

در یک سال گذشته نزدیک به ۶۰۰ مادر هنگام زایمان جان های شان را از دست دادند

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!