Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان همکاری اسلامی از ایجاد صندوق کمک برای افغانستان استقبال کرد

منتشر شده

در

وزیران خارجه کشورهای اسلامی در ۴۸مین نشست سازمان همکاری‌های اسلامی در اسلام آباد از ایجاد صندوق امانی برای افغانستان استقبال کرده است.

وزیران کشورهای اسلامی پس از تصویب اعلامیه ۷۰ ماده‌‎‌ای بر ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان تاکید کردند.

اعضای این سازمان در اعلامیه‌ای مشترک با اشاره به تعهد قوی به حاکمیت، استقلال، تمامیت ارضی و اتحاد افغانستان گفته “ما اذعان می‌داریم که صلح و ثبات پایدار در افغانستان تنها از طریق تشکیل یک دولت فراگیر، گسترده و با مشارکت تمام اقوام افغان تضمین می‌شود. ما بر اهمیت احترام کامل به حقوق بشر همه افغان‌ها، از جمله زنان، کودکان و اقلیت‌های قومی، مذهبی و فرهنگی تاکید می‌کنیم.”

کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی بار دیگر تاکید کرده اند که افغانستان به پناهگاه تروریستان مبدل نشود.

در این اعلامیه آمده “ما بار دیگر بر اهمیت حصول اطمینان از استفاده ‌نشدن قلمرو افغانستان به عنوان یک پناهگاه امن توسط هیچ گروه تروریستی، به ویژه القاعده، داعش و گروه‌های وابسته به آن، جنبش ترکستان شرقی و طالبان پاکستانی تاکید می‌کنیم.”

در این نشست که ۸۰۰ نماینده کشورهای مختلف شرکت کرده بود در باره فلسطین، مناطق جامو و کشمیر هند و همچنان در باره افغانستان بحث شده است.

سازمان همکاری‎های اسلامی، خواستار کمک‌های بشری به افغانستان و دسترسی این کشور به دارایی‌های منجمدشده‌اش از سوی امریکا شده است.

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده را با «جدیت» رد کرد

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش تازه انستیتوت خاورمیانه گفته که ادعای ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده نادرست است و آن را با «جدیت» رد کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد در یک پیام صوتی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک پروژه تحلیلی در حال اجرا از سوی انستیتوت خاورمیانه که بیش از ۱۲۰۰ مقام امارت اسلامی را نقشه‌برداری کرده، افزوده است که امارت اسلامی نیازی ندارد با گروه‌های فرامرزی ارتباط داشته باشد.

مجاهد تصریح کرده است که چنین گزارش‌هایی با هدف مغشوش‌ساختن اذهان مردم و ایجاد تبلیغات منفی علیه امارت اسلامی منتشر می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!