Connect with us

رویداد های اخیر

شماری از دموکرات‌ها در کانگرس خواهان از سرگیری انتقال پناهندگان به امریکا شدند

وزیر خارجه امریکا به سازمان‌های اسکان مهاجران دستور داده است که برنامه‌های خود را متوقف کنند و کمک‌های مالی فدرال به این سازمان‌ها تعلیق شده است.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

شماری از چهره‌های برجسته دموکرات‌‌ در کانگرس امریکا در نامه‌ای از مارکو روبیو، وزیر خارجه جدید این کشور خواستند که واشنگتن برنامه انتقال پناهجویان افغان به امریکا را از سر گیرد. همچنین آنها خواستار ادامه خدمات به پناهندگان افغان در امریکا شدند.

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا در اولین روز کاری‌اش در یک فرمان اجرایی برنامه پذیرش پناهجویان و کمک‌های خارجی را تعلیق کرد. با تعلیق این برنامه، هزاران افغان همکار نیروهای امریکایی در افغانستان که در کشورهای مختلف از جمله در پاکستان و آلبانیا منتظر رسیدگی پرونده‌شان هستند، بی‌سرنوشت مانده‌اند.

علاوه بر این، خدمات دولتی، مانند کمک مالی و غذایی، به افغان‌هایی که به امریکا منتقل شده‌اند، نیز از این دستور متاثر شده است.

وزیر خارجه امریکا به سازمان‌های اسکان مهاجران دستور داده است که برنامه‌های خود را متوقف کنند و کمک‌های مالی فدرال به این سازمان‌ها تعلیق شده است.

اداره ترمپ تصور می‌کند که این برنامه‌ها به ادامه حضور مهاجران غیرقانونی در امریکا کمک می‌کند. این در حالیست که ترمپ امروز در مراسم امضای قانون جدید اخراج مهاجران گفت که در بیرون مهاجران غیرقانونی از کشور کاملا جدی است.

اعضای دموکرات‌ کمیته‌های قضایی مجلس نمایندگان و سنا روز چهارشنبه در نامه‌ای از مارکو روبیو، همکار سابق‌شان در مجلس سنا، خواستند تا از نفوذ خود برای رفع تعلیق ارایه خدمات پذیرش و اسکان برای مهاجران افغان استفاده کند. این نمایندگان استدلال کردند که این خدمات به پناهندگان برای زندگی‌شان در امریکا کمک می‌کند.

علاوه بر این، آنها گفتند که این نوع کمک به پناهندگان واجد شرایط در رده کمک خارجی نمی‌آید، زیرا به افرادی در داخل امریکا کمک می‌شود، نه در خارج از این کشور.

آن‌ها همچنین به ۳۲ هزار پناهجوی افغان که در سال ۲۰۲۵ از طریق برنامه پذیرش پناهجویان به ایالات متحده منتقل می‌شوند اشاره کردند که همچنان واجد شرایط دریافت کمک دولتی هستند.

نمایندگان دموکرات گفتند: «دستور توقف نقض تعهدات قانونی‌ای است که وزارت خارجه در چارچوب قراردادهای خود با سازمان‌های مستقر در ایالات متحده انجام داده است.»

آنها با نگرانی گفتند که توقف کمک‌های دولتی، «مهاجران افغان را در معرض بی‌خانمانی و ناامنی غذایی قرار می‌دهد.»

حکومت ترمپ تمام قرضه‌ها و کمک‌های فدرال به نهادهای داخلی، از جمله سازمان‌های اسکان مهاجران را تحت بررسی قرار داده است.

همچنین، حکومت امریکا گفته است مهاجرین افغانی که همکاران سابق حکومت امریکا در افغانستان بودند، به درستی بررسی امنیتی نشده اند. از این رو، واشنگتن برنامه انتقال آنان را «به طور موقت» تعلیق کرده است.

معاون ترمپ در مصاحبه‌ای به قضیه نصیر احمد توحیدی اشاره کرد که در ماه میزان به اتهام طرح توطئه تروریستی در شهر اوکلاهمای امریکا دستگیر شد.

جی دی ونس گفت که او به رغم بررسی امنیتی توانسته بود وارد خاک امریکا شود.

رویداد های اخیر

مولانا فضل الرحمان: رشد تروریزم نتیجه اشتباهات دولت پاکستان است

Published

on

(Last Updated On: )

رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان می‌گوید که رشد تروریزم، نتیجه اشتباهات دولت کشورش است.

مولانا فضل الرحمان در مصاحبه با تلویزیون سما خاطر نشان کرده که پاکستان به ۳۰ الی ۴۰ میلیون نفر در جریان جنگ افغانستان علیه شوروی پناه داد.

او از اسلام‌آباد خواست تا در مورد خطر درگیری احتمالی با امارت اسلامی در افغانستان، با تأمل و احتیاط عمل کند.

مولانا فضل الرحمان گفت: «اینکه خطر جنگ با افغانستان وجود دارد یا خیر، نیاز به تأمل بیشتر دارد. جنگ نه به نفع افغانستان است و نه پاکستان. اگر ما به آن سو (جنگ) روان هستیم، باید متوقف شویم و یک استراتیژی جامع را اختیار کنیم. من از حاکمان می‌خواهم که در مورد مسایل فکر کنند و با همه احزاب سیاسی مشوره کنند.»

از سوی هم، وزیر اعلی خیبرپختونخوا، گفته است که گفتگو با مقامات افغان، تنها راه ممکن برای دستیابی به صلح در این ایالت است.

گنداپور همچنین تأکید کرده که اگر مسوولیت مذاکرات به او سپرده شود، آن را موفقانه با سران امارت اسلامی به انجام خواهد رساند.

گنداپور گفت: «طالبان (امارت اسلامی) نمی‌تواند از گفتگو با بزرگان قبایل امتناع کند. آنها را به میز مذاکره بیاورید. در حال حاضر هیچ تماسی با طالبان (امارت اسلامی) ندارم، اما اگر مسوولیت به من داده شود، ما این کار را به سر خواهیم رساند. باید با طالبان (امارت اسلامی) در میز مذاکره نشسته و با آنها گفتگو کرد، این تنها راه حل است.»

با این حال، امارت اسلامی همواره از گفتگو با پاکستان در مورد مسایل دوجانبه استقبال کرده و اما ریشه نا امنی‌ها در پاکستان را در داخل آن کشورمی‌داند. به تازگی، محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان نیز در کابل حضور یافته و با مقامات امارت اسلامی درباره تجارت و ترانزیت گفتگو کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بنیاد بیات برای ده ها خانواده نادار در بلخ مواد غذایی توزیع کرد

Published

on

(Last Updated On: )

بنیاد بیات برای ده‌ها خانواده نادار بسته های مواد غذایی که مشمول آرد، برنج و روغن می‌شود، در ولایت بلخ توزیع کرد.

مسوولان بنیاد بیات در بلخ می‌گوید که این روند تا پایان ماه مبارک رمضان در ولایت‌های دیگر کشور نیز ادامه خواهد یافت.

یافث ثاقب، نماینده بنیاد بیات در بلخ می‌گوید: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات، این بار نیز کمک‌های رمضانی خود را در شهر مزارشریف که شامل آرد، برنج و روغن می‌باشد، توزیع کردیم و ان شاء الله این کمک‌ها ادامه خواهد داشت.»

در همین حال، مستفید شوندگان با استقبال از توزیع این بسته های کمکی می‌گویند که بنیاد بیات نقش مهم در دست‌گیری از فقرا، نیازمندان و کاهش فقر داشته است.

عین الدین، نیازمند می‌گوید: «بسیار خوش هستیم. ماه رمضان است. هر کسی که به ما فقرا کمک می‌کند، خداوند او را هم بسیار کمک کند.»

زرمینه، نیازمند می‌گوید: «خودم کاریگر خانه ندارم. پنجشنبه ها می‌برایم و قطی پیپسی جمع آوری می‌کنم تا برای کودکانم نان پیدا کنم.»

این کمک‌ها در حالی توزیع می‌شود که اخیراً برخی از نهادهای بین‌المللی از افزایش فقر در کشور هشدار داده اند.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

ده‌ها خانواده نیازمند در شهر کابل از بسته کمکی رمضانی بنیاد بیات بهره‌مند شدند

مسؤولان بنیاد کمک رسان بیات همچنان می‌گویند که این کمک‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و مشمول کابل به خانواده‌های نادار در دیگر ولایت‌های کشور نیز توزیع خواهد شد.

Published

on

(Last Updated On: )

مسؤولان بنیاد بیات می‌گویند که این کمک‌ها تا پایان مبارک رمضان مشمول کابل، به افراد نیازمند در ولایت‌های دیگر کشور نیز توزیع خواهد شد.

خانواده‌های نیازمند با خرسندی از این کمک بنیاد بیات؛ اما خواهان همکاری دیگر توانمندان نیز استند.

به ادامه‌ی کمک‌های رمضانی بنیاد بیات به خانواده‌های نادار و فقیر، بسته کمکی این بنیاد اما به ده‌ها خانواده نیازمند در گوشه‌ای دیگری از شهر کابل توزیع گردید.

این بسته‌های کمکی که مشمول آرد، برنج و روغن می‌شود به کسانی توزیع گردیده که در یک بررسی، افراد نیازمند شناخته شده اند.

در همین حال، خانواده‌های نیازمند و مستحقین که این مواد خوراکی را بدست آوردند خرسند اند و از دیگر نهادهای کمک رسان نیز می‌خواهند تا در چنین اوضاع دشوار دست نیازمندان را بگیرند.

شمار از باشندگان این منطقه هم می‌گویند که کمک‌های بنیاد بیات در شرایطی صورت گرفته که واقعاً مردم با انواع مشکلات مالی و اقتصادی مواجه هستند.

مسؤولان بنیاد کمک رسان بیات همچنان می‌گویند که این کمک‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و مشمول کابل به خانواده‌های نادار در دیگر ولایت‌های کشور نیز توزیع خواهد شد.

این درحالیست که پیش از این نیز ده‌ها خانواده‌ی نادار در ولایت بامیان از بسته‌ کمک رمضانی بنیاد بیات بهره‌مند شدند. این بسته کمکی مشمول آرد، روغن و برنج می‌شود که هدف از توزیع آن‌ دست گیری نیازمندان گفته شده است. مسؤولان بنیاد بیات می‌گویند که این کمک ها تا پایان ماه مبارک رمضان به خانواده‌های نادار در دیگر ولایت‌های کشور نیز توزیع خواهد شد.

بنیاد بیات در کنار کمک رسانی به پروژه‌های عام المنفعه، صحی و آسیب دیدگان آفات طبیعی، نزدیک به دو دهه است که در هر ماه مبارک رمضان هزاران خانواده نادار را در مرکز و ولایت‌ها تحت پوشش کمک‌های غذایی و غیرغذایی خود قرار می‌دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!