Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: پیشرفت افغانستان با فراگیری علوم دینی و عصری ممکن است

منتشر شده

در

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، در بخشی از سخنرانی خود در مراسم فراغت حفاظ مدرسه ریاض‌العلوم گفته است که اساسات امروز در افغانستان در مدارس دینی و علوم عصری روز به روز تقویت می‌شود.

آقای متقی افزود که امارت اسلامی بر این باور است که افغانستان زمانی پیشرفت خواهد کرد و از ظلم هر کس رهایی می‌یابد که هم علوم دینی و هم علوم عصری فرا گرفته شود.

به گفته متقی، در افغانسان هم به عالم نیاز است و هم به داکتر، انجنیر و ساینس‌دان.

او تصریح کرد که کوشش‌ها برای همین هدف شب‌ و روز از سوی امارت اسلامی افغانستان جریان دارد.

وی بیان نمود که امارت اسلامی می‌خواهد افغانستان یک مرکز علمی‌ای شود که کشورهای مختلف جهان برای فراگیری علوم دینی و عصری به این کشور بیایند.

رویداد های اخیر

نمایشگاه کتاب در کابل؛ تلاش برای ترویج فرهنگ مطالعه و حمایت از نویسندگان داخلی

در این نمایشگاه که در یکی از مراکز فروش کتاب در کابل برگزار شده است، صدها عنوان کتاب در بخش‌های مختلف از جمله ادبیات، علوم اجتماعی، تاریخ و آموزش به نمایش گذاشته شده است.

Published

on

یک نمایشگاه کتاب با حضور شماری از فرهنگیان، نویسندگان و علاقه‌مندان کتاب در شهر کابل برگزار شد.

برگزارکنندگان هدف از این برنامه را ترویج فرهنگ مطالعه، حمایت از نویسندگان داخلی و فراهم‌سازی دسترسی آسان‌تر به منابع علمی و ادبی عنوان می‌کنند.

در این نمایشگاه که در یکی از مراکز فروش کتاب در کابل برگزار شده است، صدها عنوان کتاب در بخش‌های مختلف از جمله ادبیات، علوم اجتماعی، تاریخ و آموزش به نمایش گذاشته شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

روز جهانی آزادی مطبوعات: امارت اسلامی می‌گوید رسانه‌ها باید مطابق ارزش‌های اسلامی و ملی فعالیت کنند

همزمان با فرارسیدن روز جهانی آزادی مطبوعات، یونسکو با نشر پیامی بر اهمیت حفاظت از آزادی بیان و حمایت از خبرنگاری به‌عنوان یکی از پایه‌های اساسی صلح تأکید کرده است.

Published

on

معین نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات گفته است که رسانه‌ها باید بر اساس ارزش‌های اسلامی و ملی فعالیت کنند، خواست‌های جامعه را در نظر بگیرند و بیانات رهبری امارت اسلامی را به‌گونه گسترده پوشش دهند.

حیات‌الله مهاجر می‌گوید که، در جریان یک سال گذشته بیش از ۱۰۰ مورد تخطی رسانه‌ای در کشور ثبت شده است.

وی افزوده است که در همین مدت، ده‌ها برنامه فرهنگی و رسانه‌ای در سراسر کشور برگزار شده و همچنان شماری از جوازهای فعالیت رسانه‌ای نیز توزیع گردیده است. به گفته او، تلاش‌ها برای ساده‌سازی روندهای اداری و بهبود خدمات رسانه‌ای ادامه دارد.

مهاجر همچنان با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفته است که امیدواری‌هایی برای بهبود شرایط اقتصادی وجود دارد و تلاش‌ها در این زمینه جریان دارد.

در بخش دیگر، وی به مشکلات دسترسی به اطلاعات اشاره کرده و اطمینان داده است که برای حل این چالش‌ها اقدامات لازم روی دست گرفته شده است.

همچنان سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، خبیب غفران، گفته است که امارت اسلامی به آزادی رسانه‌ها، مصونیت خبرنگاران و احترام به حریم خصوصی متعهد می‌باشد.

او در سخنانی به مناسبت این روز تأکید کرده است که رسانه‌ها باید در نشرات خود روابط میان مردم و حکومت را در نظر بگیرند و هدف این وزارت، آسان‌سازی و حرفه‌ای‌سازی دسترسی به اطلاعات در سراسر کشور است.

همزمان با فرارسیدن روز جهانی آزادی مطبوعات، یونسکو با نشر پیامی بر اهمیت حفاظت از آزادی بیان و حمایت از خبرنگاری به‌عنوان یکی از پایه‌های اساسی صلح تأکید کرده است.

یونسکو گفته است که دسترسی به اطلاعات معتبر و تأییدشده یک گزینه نیست، بلکه یک اصل بنیادی برای ساختن جوامع صلح‌آمیز، عادلانه و پایدار به شمار می‌رود. به باور این نهاد، زمانی که اطلاعات دستکاری می‌شود، زمینه‌ساز تفرقه و بی‌اعتمادی خواهد شد؛ اما اطلاعات آزاد و واقعی می‌تواند پاسخ‌گویی را تقویت کرده، گفتگو را گسترش دهد و حقوق بشر را حمایت کند.

این سازمان افزوده است که سوم ماه می، یادآور تعهد دولت‌ها برای احترام به آزادی رسانه‌ها است و در عین حال فرصتی برای تأمل خبرنگاران درباره چالش‌های آزادی مطبوعات و اصول حرفه‌ای به شمار می‌رود.

همچنان، این روز به‌عنوان نمادی از حمایت از رسانه‌هایی یاد می‌شود که با محدودیت‌ها و فشارها روبه‌رو هستند و نیز یادبودی برای خبرنگارانی است که در مسیر اطلاع‌رسانی جان باخته‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیران امور داخله و کار درباره ایجاد فرصت‌های کاری گفتگو کردند

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، امروز (شنبه) با عبدالمنان عمری، وزیر کار و امور اجتماعی، دیدار کرده و درباره برخی موضوعات مهم گفتگو کردند.

وزارت امور داخله گفته است که در این نشست درباره ایجاد فرصت‌های کاری در داخل و خارج کشور بحث شد و تأکید گردید که با افزایش هماهنگی میان این دو وزارت، روند رفت‌وآمد کارگرانی که به خارج می‌روند یا به کشور بازمی‌گردند، تسهیل خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!