Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد: امریکا از اعمال فشارهای اقتصادی در افغانستان دست بردارد

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان از ایالات متحده امریکا می‌خواهد که از اعمال فشارهای اقتصادی در افغانستان دست بردارد و سیاست خود درقبال این کشور را تغییر دهد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی دریک گفتگو با یک شبکه ترکی روزگذشته (دوشنبه، ۲۵ میزان) گفت روش و سیاستی که امریکا درقبال افغانستان پیش گرفته است یک سیاست کامیاب نیست و هشدار می‌دهد که امریکا و سایرکشورهای جهان از ناامنی و بی‌ثباتی درافغانستان سود نخواهند برد.

آقای مجاهد هم‌چنان گفته است امنیت، ثبات و رونق اقتصادی افغانستان به‌نفع همه‌کشورها به‌شمول امریکا است وهمین‌گونه ناامنی، بی‌ثباتی وتضعیف حکومت کنونی تاثیرات منفی برامنیت وثبات همه‌کشورهای جهان خواهد گذاشت.

سخنگوی امارت اسلامی نیز خاطرنشان کرده است که حکومت جدید افغانستان می‌خواهد یک عضو قابل اعتماد ومثبت جامعه جهانی باشد و درکنار سایر کشورهای جهان به‌گونه مسالمت‌آمیز زندگی کند.

به گفته مجاهد، هم اکنون تعامل بسیاری از کشورهای منطقه به‌شمول کشورهای عربی با امارت اسلامی رسمی است اما رسمیت این تعامل اعلام نشده است.

وی افزود امارت اسلامی به تعهدات که با جهان کرده ایستاده است و همه تعهدات خود را گام‌ به گام عملی می‌کند و نمی‌گذارد امنیت هیچ‌کشوری از آدرس افغانستان تهدید شود.

آقای مجاهد یک‌ بار دیگر از کشورهای اسلامی می‌خواهد درکنار مردم افغانستان بایستند و با افغانستان روابط دیپلوماتیک ایجاد کنند و برای توسعه وانکشاف اقتصادی افغانستان این کشور را کمک کنند.

مجاهد اطمینان داده است که امارت اسلامی یک نظام پاسخگو و مسوولیت‌پذیر ایجاد می‌کند، نظام که به گفته وی در برابر قوانین و نورم‌های پذیرفته شده جهانی مسوولانه عمل کند.

از سویی هم، شبکه الجزیره دریک گزارش به‌نقل از منابع در امارت اسلامی نگاشته است که ایالات متحد به مقام‌های حاکم درافغانستان اطمینان داده که واشنگتن هیچ‌ گروهی مسلح را در برابرآنان تأمین مالی نخواهد کرد.

الجزیره نگاشته است که این تضمین‌ها ازسوی امریکا در اوایل ماه جاری در دیدار با تام وست نماینده وزارت خارجه امریکا و معاون اداره استخبارات مرکزی امریکا با مقام‌های حاکم درافغانستان در دوحه داده شده است.

رویداد های اخیر

کابل شارژدافیر پاکستان را احضار کرد؛ اعتراض افغانستان به حملات هوایی

این وزارت در اعلامیه‌ای گفته است که در جریان این دیدار، یادداشت رسمی اعتراض افغانستان به شارژدافیر پاکستان سپرده شده است.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان می‌گوید شارژدافیر پاکستان در کابل را در پی آنچه نقض حریم هوایی افغانستان و حملات هوایی بر مناطق و تأسیسات ملکی در ولایت‌های کنر و پکتیکا خوانده، احضار کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای گفته است که در جریان این دیدار، یادداشت رسمی اعتراض افغانستان به شارژدافیر پاکستان سپرده شده است.

وزارت امور خارجه افغانستان این حملات را نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور خوانده و آن را به‌شدت محکوم کرده است.

این وزارت همچنین ادعاها مبنی بر اینکه رویدادهای اخیر امنیتی در پاکستان از خاک افغانستان سرچشمه گرفته است را رد کرده و آن را بی‌اساس دانسته است.

وزارت امور خارجه می‌گوید مطرح‌کردن چنین ادعاهایی و استفاده از آن برای توجیه اقدامات نظامی، به گفته این وزارت، تلاش برای تحریف واقعیت‌ها و گمراه‌کردن افکار عمومی است.

در این اعلامیه از پاکستان خواسته شده است به‌جای مقصر دانستن کشورهای دیگر و مرتبط ساختن مشکلات داخلی خود با عوامل خارجی، برای حل چالش‌های امنیتی و سیاسی‌اش بر عوامل واقعی و مسئولیت‌های داخلی تمرکز کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما: سه غیرنظامی در حملات هوایی در کنر جان باختند

یوناما می‌گوید این رویداد در ساعات نخست روز دوشنبه، ۲۱ سپتامبر، رخ داده و چهار غیرنظامی دیگر نیز در نتیجه این حملات زخمی شده‌اند.

Published

on

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که دست‌کم سه غیرنظامی، شامل یک مرد، یک زن و یک دختر، در حملات هوایی در ولایت کنر جان باخته اند.

یوناما می‌گوید این رویداد در ساعات نخست روز دوشنبه، ۲۱ سپتامبر، رخ داده و چهار غیرنظامی دیگر نیز در نتیجه این حملات زخمی شده‌اند.

این نهاد سازمان ملل افزوده است که از آغاز سال ۲۰۲۶ میلادی تاکنون، بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ مورد جان باخته و زخمی‌شدن غیرنظامیان در افغانستان در پی خشونت‌های مسلحانه فرامرزی را ثبت کرده است.

یوناما بار دیگر از طرف‌های درگیر خواسته است تا به قوانین بشردوستانه بین‌المللی احترام گذاشته و برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان اقدامات لازم را انجام دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک فروند طیاره کارگو آریانا به کابل رسید

Published

on

یک فروند طیاره کارگو B737-300 آریانا افغان هوایی شرکت، امروز (دوشنبه) به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید.

شرکت آریانا افغان می‌گوید این طیاره برای انتقال کالاهای تجارتی در مسیرهای بین‌المللی اختصاص داده شده و در هر پرواز توان انتقال حدود ۱۷ تُن بار را دارد.

بر اساس اعلام این شرکت، آریانا برای استفاده از این طیاره یک قرارداد یک‌ساله با شرکت ایر چارتر اکسپرس در امارات متحده عربی امضا کرده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوایی شرکت، می‌گوید این شرکت برای گسترش خدمات حمل‌ونقل هوایی کالا، افزایش صادرات و تقویت تجارت افغانستان از طریق هوا تلاش می‌کند.

به گفته او، راه‌اندازی این خدمات به تاجران افغان کمک می‌کند تا محصولات خود را با هزینه مناسب و در زمان کوتاه‌تر به بازارهای خارجی انتقال دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!