Connect with us

رویداد های اخیر

ونزوئلا عراق یا افغانستان نیست؛ تأکید واشینگتن بر عدم مداخله مستقیم در اداره ونزوئلا

روبیو اما با رد این برداشت‌ها گفت: «این پرونده، لیبیا، عراق یا افغانستان نیست. ما در خاورمیانه نیستیم؛ اینجا نیم‌کره غربی است و مأموریت ما متفاوت است.»

منتشر شده

در

مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، با اشاره به تحولات اخیر در ونزوئلا تأکید کرده است که امریکا قصد ندارد این کشور را به‌گونه روزمره اداره کند و مأموریت واشینگتن با تجربه‌های گذشته در عراق و افغانستان قابل مقایسه نیست.

روبیو در گفت‌وگو با شبکه‌های تلویزیونی امریکا گفت که نقش ایالات متحده عمدتاً بر اجرای «قرنطین نفتی» و تحریم‌های موجود متمرکز خواهد بود؛ اقدامی که به گفته او، پیش از برکناری نیکولاس مادورو نیز جریان داشت و هدف آن اعمال فشار برای اصلاحات سیاسی و اقتصادی در ونزوئلا است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، یک روز پیش‌تر گفته بود واشینگتن برای مدتی ونزوئلا را «اداره» خواهد کرد؛ سخنانی که واکنش‌ها و نگرانی‌هایی را در داخل و خارج امریکا برانگیخت. بسیاری این اظهارات را نشانه احتمال آغاز یک مداخله طولانی‌مدت خارجی دانستند.

روبیو اما با رد این برداشت‌ها گفت: «این پرونده، لیبیا، عراق یا افغانستان نیست. ما در خاورمیانه نیستیم؛ اینجا نیم‌کره غربی است و مأموریت ما متفاوت است.» به گفته او، هدف اصلی امریکا توقف قاچاق مواد مخدر، اصلاح مدیریت صنعت نفت و ایجاد آینده‌ای بهتر برای مردم ونزوئلا است.

در مقابل، مقام‌های ونزوئلایی خواهان آزادی نیکولاس مادورو شده‌اند و برخی کارشناسان حقوق بین‌الملل نیز مشروعیت برخی اقدامات امریکا، از جمله عملیات نظامی اخیر و توقیف کشتی‌ها را زیر سؤال برده‌اند.

با این حال، دولت امریکا تأکید دارد که فشارها ادامه خواهد یافت تا تغییرات مورد نظر واشینگتن در سیاست و اقتصاد ونزوئلا عملی شود؛ موضوعی که همچنان در کانون توجه محافل سیاسی و بین‌المللی قرار دارد.

رویداد های اخیر

بیش از یک هزار انجنیر در مقاطع لیسانس و ماستری از پوهنتون پولی‌تخنیک کابل فارغ شدند

Published

on

وزارت تحصیلات عالی اعلام کرده است که یک‌هزار و هشت انجنیر طی مراسمی از پوهنتون پولی‌تخنیک کابل در مقاطع لیسانس و ماستری فارغ شدند.

ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی، در این مراسم فارغان را در قبال نظام، جامعه و خانواده مسئول خواند و بر ادامه تحصیل و یادگیری مداوم تأکید کرد.

آقای ندیم افزود: «سند فراغت به‌عنوان یک کاغذ عادی به شما داده نمی‌شود، بلکه این یک امانت بزرگ است و شما پس از این در برابر نظام، جامعه و خانواده خود مسئولیت‌های بزرگی بر عهده دارید.»

این فارغان شامل ۷۵۷ انجنیر از برنامه لیسانس و ۲۵۱ انجنیر از برنامه ماستری می‌باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت صحت از برگزاری نشستی برای تطبیق طرح توقف واردات ادویه از پاکستان خبر داد

Published

on

وزارت صحت عامه می‌گوید که نشستی را به منظور هماهنگی و تطبیق مؤثر طرح توقف واردات ادویه از پاکستان برگزار کرده است.

این نشست با حضور مسئولان ریاست‌های خدمات ادویه جات، جوازدهی به تأسیسات ادویه‌جات و تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها معینیت غذا و دوا وزارت صحت عامه برگزار شده است.

در این نشست، روی راهکارهای بدیل از جمله ارزیابی بازار داخلی، مدیریت ذخایر موجود، تسهیل واردات از کشورهای معتبر و برگزاری نشست‌های تخنیکی تأکید شده تا عرضه ادویه مختل نگردد و دسترسی مصون و معیاری مردم به ادویه باکیفیت تضمین گردد.

وزارت صحت افزوده است که مسئولان این ریاست‌ها تأکید کرده‌اند که این طرح باید به‌گونه مرحله‌وار و سنجیده عملی شود تا خدمات ادویه مختل نشده و منافع عامه حفظ گردد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افزایش چشم‌گیر نیازهای صحی در افغانستان همزمان با آغاز زمستان

 رییس سازمان جهانی صحت، تدروس آدهانوم، گفته است که این داروها و تجهیزات برای درمان عفونت‌های تنفسی، سرخکان، سوءتغذیه شدید کودکان و دیگر وضعیت‌های عاجل صحی به کار خواهد رفت.

Published

on

سازمان جهانی صحت هشدار داده است که با فرارسیدن فصل زمستان، وضعیت صحی میلیون‌ها افغان شکننده‌تر شده و نیاز به خدمات صحی افزایش چشم‌گیری یافته است. بر اساس گزارش این نهاد، تنها در سه ماه گذشته، ۲۲۳ متریک تُن داروهای حیاتی و تجهیزات طبی به ۱۹۳ مرکز صحی در ۲۵ ولایت افغانستان توزیع شده است.

 رییس سازمان جهانی صحت، تدروس آدهانوم، گفته است که این داروها و تجهیزات برای درمان عفونت‌های تنفسی، سرخکان، سوءتغذیه شدید کودکان و دیگر وضعیت‌های عاجل صحی به کار خواهد رفت.

وی تأکید کرده که با همکاری شرکای جهانی، سازمان جهانی صحت متعهد است دسترسی مردم افغانستان به خدمات صحی را بهبود بخشیده و جان آنان را نجات دهد.

 کارشناسان حوزه صحت هشدار داده‌اند که در صورت کاهش حمایت‌های جهانی، بحران صحی در افغانستان در فصل زمستان عمیق‌تر خواهد شد. پیش‌تر، تام فلیچر، معاون سرمنشی سازمان ملل، گفته بود که ۱.۷ میلیون کودک افغان با تهدید مرگ ناشی از سوءتغذیه روبرو هستند و کاهش کمک‌ها می‌تواند این وضعیت را وخیم‌تر کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!