Connect with us

رویداد های اخیر

یک کارمند کمیته بین‌المللی نجات در حادثه ترافیکی در غرب افغانستان جان باخت

این نهاد افزوده است که در حال همکاری و حمایت از خانواده کارمند جان‌باخته، کارمندان زخمی و خانواده‌های آنان، و همچنان تیم کاری خود در این شرایط دشوار می‌باشد.

منتشر شده

در

کمیته بین‌المللی نجات (آی‌آر‌سی) با ابراز تاسف، مرگ یکی از کارمندان خود را در افغانستان تأیید کرده است. این کارمند در نتیجه یک حادثه ترافیکی در منطقه اسلام‌قلعه ولایت هرات، هنگام بازگشت از محل وظیفه، جان باخته است.

در اعلامیه این نهاد آمده است که در این رویداد دو کارمند دیگر آی‌آر‌سی به‌گونه جدی زخمی شده‌اند و برای دریافت تداوی به شفاخانه منتقل شده‌اند.

کمیته بین‌المللی نجات با ابراز تأسف عمیق از این رویداد گفته است که کارمندان صف اول بخش اساسی مأموریت این نهاد را تشکیل می‌دهند و نقش حیاتی در دسترسی به نیازمندان، به‌ویژه در افغانستان که بسیاری از جوامع در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور زندگی می‌کنند، دارند.

این نهاد افزوده است که در حال همکاری و حمایت از خانواده کارمند جان‌باخته، کارمندان زخمی و خانواده‌های آنان، و همچنان تیم کاری خود در این شرایط دشوار می‌باشد.

کمیته بین‌المللی نجات از سال ۱۹۸۸ میلادی فعالیت خود را در افغانستان آغاز کرده و در حال حاضر در نه ولایت کشور با هزاران قریه همکاری دارد. این نهاد در بخش‌های مختلف از جمله فراهم‌سازی خدمات صحی ابتدایی، ایجاد فضاهای امن آموزشی در مناطق روستایی، توزیع کمک‌های نقدی، فراهم‌سازی سرپناه اضطراری، آب آشامیدنی و خدمات حفظ‌الصحه، ایجاد فرصت‌های معیشتی و برنامه‌های تقویت تاب‌آوری برای جوامع آسیب‌پذیر فعالیت می‌کند.

رویداد های اخیر

گروهی از شهروندان افغانستان از پاکستان به آلمان منتقل شدند

Published

on

سخنگوی وزارت داخله آلمان اعلام کرده است که به تازگی گروهی ۳۲ نفری از شهروندان افغانستان از پاکستان به شهر برلین منتقل شدند.

دولت آلمان برنامه پذیرش افغان‌ها را در ماه می سال ۲۰۲۵ متوقف کرده بود، اما این روند به دلیل اقدامات قانونی در آلمان از سر گرفته شده است.

حدود ۲۲۰ تن از کارمندان محلی پیشین، ۶۰ تن از افراد شامل «فهرست حقوق بشر»، حدود ۶۰۰ تن از افراد مرتبط به برنامه «پل ارتباطی» و نزدیک به ۱۰۰۰ افغان از برنامه پذیرش آلمان در میان کسانی اند که وعده پذیرش یا اعلامیه پذیرش را دریافت کرده‌اند.

ائتلاف کنونی دولت آلمان میان احزاب دموکرات مسیحی، سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات بر این توافق کرده اند که «برنامه های پذیرش افغان‌ها را تا حد امکان پایان دهند و هیچ برنامه جدیدی را آغاز نکنند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معادن افغانستان یک هیأت تخنیکی به ازبیکستان برای برنامه آموزشی فرستاد

Published

on

یک هیأت رسمی متشکل از ۲۰ تن کارمندان تخنیکی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم، تحت سرپرستی رؤسای انستیتوت معادن و ریاست تفتیش تخنیکی، به‌منظور اشتراک در برنامه آموزشی ارتقای ظرفیت و رشد مسلکی، برای مدت ۲۸ روز عازم کشور ازبیکستان شد.

به گفته وزارت معادن و پترولیم، هدف اصلی این سفر بازدید از بخش‌های مختلف تخنیکی لابراتوارهای معیاری، آشنایی با تجهیزات و روش‌های پیشرفته لابراتواری و تبادل تجارب عملی در عرصه معادن است.

این سفر در چارچوب همکاری‌های تخینکی و علمی میان افغانستان و ازبیکستان انجام می‌شود و بر بهبود معیارهای لابراتواری، کنترول کیفیت و ارتقای ظرفیت‌های تخینکی در بخش معادن متمرکز است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر تحصیلات عالی در رأس یک هیأت عازم عمان شد

Published

on

ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت به منظور گسترش و تحکیم همکاری‌های علمی، طی یک سفر رسمی امروز (یکشنبه) عازم کشور عمان شد.

به گفته وزارت تحصیلات عالی، قرار است وزیر تحصیلات عالی در جریان این سفر با مقام‌های ذیربط کشور عمان دیدار کند و در مورد توسعه همکاری‌های علمی، تبادل تجارب اکادمیک، تقویت روابط میان نهادهای تحصیلات عالی و گسترش تعاملات آموزشی میان دو کشور گفتگو نماید.

همچنان، در این سفر بازدید از شماری از مراکز علمی و تحصیلی کشور عمان نیز شامل برنامه‌ها است تا زمینه‌های همکاری دوجانبه در بخش تحصیلات عالی بیش از پیش تقویت گردد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!