Connect with us

تجارت

تسهیلات انتقالات بیرون مرزی برای تاجران و سرمایه‌گذاران فراهم‌ شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۱)

د افغانستان بانک از فراهم‌سازی تسهیلات در انتقالات بیرون مرزی ( T.T) برای تاجران و سرمایه‌گذاران خبر داده است.

محمد صابر مومند، سخنگوی د افغانستان بانک امروز (چهارشنبه ۳۱حمل) در یک نوار تصویری گفته است که این بانک به منظور کاهش قیم و جلوگیری از خسارات مردم عام و تاجران در روند انتقال بیرون مرزی از طریق سکتور بانکی برای تاجران و سرمایه‌گذاران تسهیلات لازم را فراهم کرده است.

به گفتۀ مومند بر اساس این راهکار تاجران و سرمایه‌گذاران می‌توانند به منظور رشد و تقویت تجارت خویش بدون اقلام تجملی برای تورید مواد اولیه به‌خصوص مواد خوراکی، داروهای طبی و زراعتی، مواد صحی، مواد سوخت، مواد خام، پول بِل‌های برق، ماشین‌های عصری و تکنالوژی مورد نیاز، حفظ و نگهداری سیستم ها، خدمات مورد نیاز ترانسپورتی و مخابراتی و حتی برای محصلان بیرون مرزی انتقالات تلگرافی یا ( T.T) را از طریق سیستم بانکی انجام دهند.

وی همچنان تاکید کرده است که:”بانک‌های تجارتی در تسهیلات داخلی برای طبقه تاجر، پول‌های وارد شده از مدرک صادرات را بدون محدودیت و تأخیر به آنان پرداخت کنند.”

به گفتۀ سخنگوی د افغانستان بانک؛ کمک‌های بشردوستانه که از طریق سازمان ملل متحد به افغانستان انتقال می‌گردد، طبق توافق قبلی در حالت قبلی خود باقی مانده و از این راهکار مستثنی است.

انتقال تلگرافی ( T.T) که مربوط به نقل و انتقال پول از طریق تلکس می‌شود؛ به مفهوم ارسال پول از طریق کیبل‌های قدیمی و سیستم رادیو و تیلیفون است.

در این سیستم ارسال حواله‌ معمولاً دو تا سه روز طول می‌کشد و فرایند ارسال حواله‌ نسبت به روش‌های معمولی سریع‌تر است.

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

تجارت

پاکستان: مشورت‌ها در مورد توافقنامه تجارت ترجیحی با افغانستان جریان دارد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

مقام‌های پاکستانی اعلام کرده اند که مشورت‌ها با جوانب ذیدخل در مورد توافقنامه‌های تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان جریان دارد.

به گزارش روزنامه دان، این موضوع روز جمعه در یک نشست تجارتی به ریاست شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان اعلام شد.

در این نشست همچنان بر نظارت دقیق از تجارت ترانزیتی افغانستان تاکید شد.

مقام‌های پاکستانی جزییات بیشتری در مورد تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان ارائه نکردند.

تجارت ترجیحی شکلی از مبادله تجارتی است که دو کشور با یکدیگر توافق می‌کنند که به منظور تسهیل صادرات و واردات، تعرفه برخی از کالاها را پایین بیاورند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!