Connect with us

جهان

تفريگاه امن طالبان در منطقه خروت آباد كويته پاكستان

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

منطقه خروت آباد کویته در پاکستان  به تفریگاه امن طالبان مبدل شده است.  روزنامه اکسپرس تربیون پاکستان نوشته است که مردم این منطقه با ابراز نگرانی نسبت به حضور طالبان  در هراس از حملات هواپیماهای  بدون سرنشین امریکا درمناطق شان هستند.

این روزنامه نگاشته است مدرسه های  خروت آباد مراکز عمده جلب و جذب و آموزش طالبان می باشد و از هر مدرسه این منطقه ماهانه حدود شش تا هشت جنگجو به افغانستان فرستاده می شوند.

به نوشته روزنامه اکپرس تربیون پاکستانی  مردم منطقه خروت آباد در مورد اینکه طالبان محل شان را به اقامتگاه و تفریح گاه امن مبدل نموده اند، ابراز نگرانی نموده اند و این موضوع  ترس آن را  ایجاد کرده که مبادا منطقه آنان هدف حملات هواپیما های بدون سرنشین امریکایی قرار گیرد. جنگجویان طالب در هر چهار ماه  به منطقه خروت آباد می روند و در آنجا اقامت می گزینند. به نوشته این روزنامه  تداوی طالبان افغان که زخمی میشوند در پنج مرکز خصوصی طبی صورت می گیرد که بیشر آنها، در نزدیکی میدان هوایی کویته موقعیت دارند. مسوولین این شفاخانه ها  به اکسپرس تربیون گفته اند یک موسسه غیردولتی بین المللی آنان را تمویل می کند. به نوشته اکسپرس تربیون چاپ پاکستان، خروت آباد در کویته به طالبانی محل اقامت شده است که برای جنگ به افغانستان می روند و یا از جنگ افغانستان بر می گردند و مدارس خروت آباد مراکز عمده جلب و جذب و آموزش طالبان می باشند و هر مدرسه ماهانه حدود شش تا هشت جنگجو به افغانستان آماده میسازند.
به نقل از این روز نامه به جنگجویان تازه استخدام شده موتر سایکل های جدید داده می شود و به افغانستان فرستاده می شوند و  به طالبان گفته می شود دسته دسته وارد افغانستان نشوند و در هر موتر سایکل فقط دو جنگجو وارد اینکشور شوند. افزون بر پول تیل موتر سایکل برای  طالبان، پنج هزار کلدار پاکستانی نیزداده می شود.  این روزنامه پاکستانی نوشته است مولانا عصمت الله که  نماینده بلوچستان در شورای ملی این کشور است و عضویت جمعیت علمای اسلامی پاکستان را نیزدارد در همکاری با دیگر اعضای این جمعیت جوانان را به پیوستن در صفوف طالبان تشویق می کند. عصمت الله کسی است که بعد از مرگ بن لادن در خاک پاکستان، در شورای ملی آن کشور خواهان نماز جنازه غیابی وی شده بود.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهان

شمار قربانیان سیل برازیل به ۱۴۳ نفر رسید

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

براساس اعلام مقامات برازیلی، شمار قربانیان سیل در این کشور به ۱۴۳ نفر افزایش یافته است.

به‌دنبال بارندگی شدید هفته گذشته و جاری شدن سیل در ایالت ریو گراند دو سول برازیل، شمار قربانیان انسانی و تلفات و خسارات رو به افزایش است.

براساس اعلام سازمان خدمات اجتماعی و حفاظت مدنی این ایالت، ۱۲۵ نفر نیز همچنان مفقود هستند. شمار زخمیان نیز به ۸۰۰ نفر رسیده است و بیش از ۲.۱ میلیون نفر تحت‌تاثیر این حادثه قرار گرفته‌اند.

همچنین براساس آمار، بیش از ۶۲ هزار نفر نیز بی‌خانمان شده‌اند. ادواردو لیته، والی این ایالت در بیانیه‌ای با اشاره به وسعت فاجعه و تاکید بر اقدامات در راستای تخلیه سیل‌زدگان، ۱۸۰ روز «وضعیت بحرانی» اعلام کرد.

همچنین گفته می‌شود که بیش از ۲۸ هزار نفر در عملیات جستجو و نجات در مناطق سیل زده شرکت دارند.

سیل، زیربناها را ویران کرده است و افراد در مناطق سیل زده با کمبود آب مواجه شده اند.

رییس جمهور برازیل، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، گفت که در این ایالت آنچه که ویران شده بازسازی خواهد کرد.

لولا در شبکه اجتماعی ایکس در بیانیه ای به مناسبت روز مادر گفت: «ما می دانیم که همه چیز قابل بازیابی نیست، مادران فرزندان خود را از دست داده اند و کودکان مادران خود را از دست داده اند.

روز شنبه، جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده، بیانیه‌ای صادر کرد و گفت که دولت او برای ارائه کمک با دولت برازیل در تماس است.

Continue Reading

جهان

مجمع عمومی ملل متحد از درخواست فلسطین برای عضویت در این سازمان حمایت کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه با اکثریت آرا از تلاش فلسطین برای عضویت کامل در این سازمان حمایت کرد و گفت که فلسطین واجد شرایط پیوستن به این سازمان است و شورای امنیت باید به نحو مطلوب این موضوع را بررسی کند.

رای مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی، نظرسنجی جهانی از حمایت از تلاش فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل متحد بود – اقدامی که با آن عملاً فلسطین به عنوان یک کشور به رسمیت شناخته می‌شود. ایالات متحده ماه گذشته این موضوع را در شورای امنیت وتو کرده بود.

مجمع با ۱۴۳ رای موافق و ۹ رای مخالف – از جمله امریکا و اسرائیل – قطعنامه‌ای را در این باره تصویب کرد. ۲۵ کشور به این قطعنامه رای ممتنع دادند.

این قطعنامه «مشخص می‌کند که کشور فلسطین … باید به‌حیث عضو پذیرفته شود» و «توصیه می‌کند که شورای امنیت این موضوع را به نحو مطلوب بررسی کند.»

تلاش فلسطینی‌ها برای عضویت کامل در سازمان ملل متحد با گذشت هفت ماه از جنگ بین اسرائیل و حماس در نوار غزه و در حالی که اسرائیل در حال توسعه شهرک سازی در کرانه باختری اشغالی است که سازمان ملل متحد آن را غیرقانونی می‌داند، انجام می‌شود.

ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد پیش از رای گیری در مجمع گفت: «ما صلح می‌خواهیم، ما آزادی می‌خواهیم. رای مثبت، رای به موجودیت فلسطین است، علیه هیچ کشوری نیست…این سرمایه گذاری در صلح است.»

او در اظهاراتی که مورد تشویق قرار گرفت، گفت: «رای دادن مثبت کار درستی است.»

بر اساس منشور سازمان ملل متحد، «کشورهای دوستدار صلح» که تعهدات مندرج در این سند را می‌پذیرند و قادر و مایل به اجرای آن هستند، می‌توانند عضویت این سازمان را به‌دست آورند.

Continue Reading

جهان

امیر کویت پارلمان را منحل و برخی از ماده‌های قانون اساسی را تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

شیخ مشعل الاحمد الصباح، امیر کویت روز جمعه در یک سخنرانی تلویزیونی گفت که پارلمان را منحل کرده است.

به گزارش رویترز، امیر کویت همچنین برخی از ماده‌های قانون اساسی را برای مدتی که از چهار سال تجاوز نخواهد کرد، به حالت تعلیق درآورد و طی آن همه جنبه های روند دموکراتیک مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

تلویزیون دولتی کویت گزارش داد که صلاحیت‌های شورای ملی بر عهده امیر و کابینه این کشور خواهد بود.

امیر کویت افزود: «کویت اخیراً روزهای سختی را پشت سر گذاشته است… که جایی برای تردید یا تأخیر در اتخاذ تصمیم دشوار برای نجات کشور و تأمین منافع علیای آن باقی نمی‌گذارد.»

قوه مقننه در کویت از نفوذ بیشتری نسبت به نهادهای مشابه در سایر حکومت‌های پادشاهی در خلیج فارس برخوردار است و بن بست سیاسی طی چندین دهه منجر به تغییر کابینه و انحلال پارلمان شده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!