Connect with us

صحت

رعایت این نکات در ماه رمضان شما را پر انرژی نگه می‌دارد

منتشر شده

در

(Last Updated On: حمل ۲۹, ۱۴۰۰)

کلینیک کلیولند در امارات متحده عرب موارد را دریافته که با مراعات کردن آن در ماه مبارک رمضان پر انرژی میمانید و همچنان از کاهش وزن جلوگیری می‌کنید.

طوری که مسلمانان در سراسر جهان از خوردن و نوشیدن در ماه مبارک رمضان از صبح صادق تا شام پرهیز استند، اما مهم است که میان افطار و صبح صادق تغذیه مناسب داشته باشد تا برای روز آینده آماده باشند.

کسانیکه کار می‌کنند یا به مکاتب و دانشگا‌ه‌ها میروند مهم است در باره تغذیه خود فکر کنند.

کلینیک کلیولند چند موارد ساده را ذکر کرده که در ماه مبارک رمضان به حفظ وزن کمک می‌کند.

نوشیدن آب کافی:

میزان مایعات مورد نیاز یک شخص مربوط به سن، جنس، آب وهوا، و فعالیت‌های روزمره‌اش میشود.

بر اساس یافته‌های صحی، جوانان روزانه بین دو تا سه لیتر آب نیاز دارند، باید تلاش شود قبل از آغاز رمضان مایعات کافی نوشیده شود.

داکتران توصیه کرده که از نوشیدن بیشتر قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار در ماه مبارک رمضان جلوگیری کنید، چرا که این مواد کافین دارد و باعث افزایش ادرار می‌شود.

به گفته‌ی داکتران افطاری باید با غذاهای که آب دارد آغاز شود مانند سوپ؛ و سبزیجات و میوه‌های دیگر مانند لیمو، تربوز و غیره که در ترکیب خود آب دارد باید بیشتر استفاده شود.

چرا این مورد مهم است؟

بر اساس یافته‌های این کلینیک بدن انسان ۶۰ درصد آب دارد که در برای میتابولیزم و انتقال مواد غذایی و همچنان برای خارج کردن مواد فاضله حیاتی است.

پزشکان توصیه کرده اند که دی هایدراید( کم آبی بدن) باعث از دست دادن وزن می‌شود.

این مرکز صحی توصیه میکند که همه در ماه مبارک رمضان تلاش میکنند تا غداهای دلخواه خود را استفاده کنند، اما افزوده که از غذاهای با نمک، شیرین و چربی ناسالم باید اجتناب شود که باعث تشنگی می‌شود.

پزشکان می‌افزایند که از سبزیجات و میوه باید استفاده بیشتر شود.

این کلینیک افزوده که پلان منظم برای غدا و فعالیت‌های تان در ماه مبارک رمضان با شما کمک خواهد کرد تا با انرژی باشید و برای روزه گرفتن آماده شوید.

این کلینیک توصیه کرده که از غذاهای متعادل مانند نان، حبوبات، سبزیجات،  میوه جات، گوشت ماهی، گوشت مرغ، شیر، ماست، پنیر و چربی‌های سالم استفاده کنید.

این مرکز افزوده که از غذاهای استفاده کنید که زود هضم می‌شود، اما به مرور زمان انرژی آزاد می‌کنند، مانند  حبوبات ومیوه جات و سبزیجات و همچنان غذاهای که کاربوهایدرایت دارند مانند لوبیا، برنج و گندم.

پزشکان همچنان گفته اند باید در ماه مبارک رمضان فعال باشید و قدم بزنید.

چرا این مورد مهم است؟

پزشکان می‌گویند که در ماه مبارک رمضان انرژی بیشتر مصرف می‌شود، اما با مراعات کردن این موارد انرژی ثابت میماند و یا افزایش میابد که از کاهش وزن جلوگیری میکند.

صحت

سرپرست وزارت صحت با مسوول کمیساریای سازمان ملل دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۳)

داکتر قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌ عامه با ليونارد زیلو، مسوول کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان دیدار کرد.

در این دیدار، دو طرف درباره  ایجاد مراکز صحی جدید برای عودت‌کنندگان در کشور بحث و تبادل‌نظر نمودند.

آقای عباد در این دیدار، ارایه خدمات بهتر صحی را برای هموطنان و برگشت‌کنندگان از اولویت‌های خود دانسته و خواهان همکاری این سازمان در این زمینه شده است.

از سویی هم، آقای ليونارد زیلو از همکاری این نهاد در این راستا اطمینان داد و بر همکاری‌های دوام‌دار این اداره با وزارت صحت‌ عامه تأکید کرد.

Continue Reading

صحت

کمپاین فرعی واکسین پولیو آغاز شد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۷, ۱۴۰۲)

وزارت صحت عامه به‌همکاری نهادهای بین المللی دومین دور کمپاین فرعی تطبیق واکسین پولیو در سال ۲۰۲۴ را امروز (دوشنبه) آغاز کرد.

این دور کمپاین واکسین فلج اطفال در مناطق مختلف کشور از ۲۶ تا ۲۹ فبروری ۲۰۲۴ تطبیق می‌شود. هدف این کمپاین واکسین کردن بیش از ۷.۶ میلیون کودک زیر سن پنج سال در برابر ویروس پولیو می‌باشد.

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه در این باره گفته است: «ما متعهد استیم که به‌همکاری شرکای کاری خود مرض پولیو را در افغانستان محو نماییم. ما شب و روز تلاش می‌نماییم و کمپاین‌های واکسین پولیو و خدمات تتمیمی صحی را ادامه می‌دهیم تا به هدف که همانا محو کامل مرض پولیو در سراسر کشور می باشد، برسیم.»

او اضافه کرده است: «حمایت همه افغانان، به‌خصوص محاسن سفیدان، بزرگان منطقه و علمای دین در فعالیت‌های محو مرض پولیو مهم است. نیاز است تا آنان در مبارزه علیه مرض پولیو اشتراک کنند و صحتمندی اطفال خود را حفظ نمایند.»

پولیو یک مرض ویروسی است که قابل تداوی نمی‌باشد و تنها توسط واکسین وقایه و محو می‌شود.

Continue Reading

صحت

از آغاز زمستان تاکنون بیش از ۲۸۶ هزار تن در کشور به بیماری‌های تنفسی مبتلا شده‌اند

Published

on

(Last Updated On: حوت ۵, ۱۴۰۲)

سازمان جهانی صحت با نشر گزارشی می‌گوید که از آغاز زمستان در ۳۴ ولایت افغانستان، بیش از ۲۸۶ هزار تن به بیماری‌های تنفسی مبتلا شده‌اند که از میان آن‌ها ۶۶۸ تن جان باخته‌اند.

براساس آمار این سازمان، بیش از ۶۳ درصد از مریضان را کودکان زیر پنج سال و نزدیک به ۵۰ درصد آن را زنان تشکیل می‌دهند.

در بخشی از گزارش آمده است: «از آغاز فصل سرما، شمار بیماران مبتلا با مشکلات تنفسی در افغانستان افزایش یافته است. از اول جنوری سال ۲۰۲۴، در ۳۴ ولایت افغانستان بیش از ۲۸۶ هزار تن به بیماری‌های تنفسی مبتلا شده‌اند و از میان آن‌ها در مجموع ۶۶۸ تن جان باخته‌اند.»

همزمان با این، وزارت صحت عامه گفته که اخیراً گراف مریضان با بیماری تنفسی افزایش یافته و نزد این وزارت در سال ۲۰۲۳، بیش از ۹.۲ میلیون تن با مشکلات تنفسی به ثبت رسیده است.

به گفته مسوولان وزارت صحت عامه، بیش‌تر مریضان را کودکان و بزرگ‌سالان شامل می‌شوند.

در همین حال، برخی از داکتران افزایش بیماری‌های تنفسی را در کشور آلودگی بیش از حد هوا می‌دانند و می‌گویند که مریضان  مبتلا به عفونت حاد تنفسی، در کنار گرفتن دواهای لازم باید تغذیه درست شوند.

این درحالی است که همه ساله با فرا رسیدن فصل سرما و افزایش آلودگی هوا، آمار مبتلایان به امراض تنفسی در کشورافزایش می‌یابد و بیش‌تر کودکان در معرض خطر این بیماری‌ها قرار می‌گیرند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!