Connect with us

رویداد های اخیر

قطر سفیر فوق‌العاده خود را به افغانستان معرفی کرد

منتشر شده

در

القاشوطی، دیپلومات ارشد سفارت قطر در کابل، بیش از ۱۷ سال تجربه در عرصه دیپلوماسی را با خود به همراه دارد.

وی از زمان پیوستن به خدمات خارجی قطر در سال ۲۰۰۸، در مأموریت‌های کلیدی در باکو، اتاوا، بروکسل و دوحه ایفای وظیفه کرده و تجارب گسترده‌ای را در دیپلوماسی دوجانبه و چندجانبه کسب نموده است.

القا‌شوطی به‌گونه‌ قابل توجهی عضو تیم مذاکراتی قطر بود که نقش محوری در تسهیل توافق دوحه میان ایالات متحده امریکا و امارت اسلامی افغانستان ایفا کرد.

او همچنان به‌طور فعال در تلاش‌های منطقه‌ای برای میانجی‌گری و حل منازعات حضور داشته است؛ حوزه‌هایی که قطر تلاش کرده است نقش تأثیرگذارتر و گسترده‌تری در سطح جهانی داشته باشد.

تعیین وی در زمانی صورت می‌گیرد که قطر همچنان نقش محوری در تعاملات دیپلوماتیک با افغانستان ایفا می‌نماید، به‌ویژه در عرصه‌های کمک‌های بشردوستانه، گفتگوهای سیاسی و تأمین ثبات منطقه‌ای.

رویداد های اخیر

کشته شدن سه قاچاقبر مواد مخدر در مرز بدخشان با تاجیکستان

Published

on

احسان‌الله کامگار، سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت بدخشان می‌گوید که سه قاچاقبر مواد مخدر در جریان درگیری با نیروهای مرزی تاجیکستان کشته شده‌اند.

به گفته آقای کامگار، این افراد که باشندگان ولسوالی خواهان ولایت بدخشان بودند، دو شب پیش هنگام تلاش برای انتقال مواد مخدر به خاک تاجیکستان، توسط نیروهای مرزی آن کشور شناسایی شده و در پی درگیری مسلحانه میان طرفین، هر سه قاچاقبر جان باختند.

سخنگوی قوماندانی امنیه افزود که بر اساس گزارش قوماندانی امنیه ولسوالی خواهان، اجساد این افراد پس از پایان درگیری به نیروهای سرحدی افغانستان تسلیم داده شده است.

تاکنون جزئیات دقیقی از نوع و مقدار مواد مخدر همراه این افراد در دست نیست و تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس کابل: یک شهروند چین و شش افغان در انفجار شهرنو جان باختند

Published

on

خالد زدران، سخنگوی پولیس کابل، می‌گوید انفجار امروز (دوشنبه) در یک رستورانت مشترک چینی‌ها و افغان‌ها به نام «چاینیز نودل» در ساحه شهرنو رخ داده است.

به گفته وی، این رستورانت توسط یک تبعه مسلمان چین به نام عبدالمجید، همسر وی و یک شهروند افغان به نام عبدالجبار محمود اداره می‌شد.

عبدالمجید باشنده ایالت شین‌جیانگ چین معرفی شده است. در این رستورانت غذاهای ویژه برای مسلمانان چینی آماده و عرضه می‌شد.

سخنگوی پولیس کابل افزود که در نتیجه این انفجار، یک تبعه چین به نام ایوب که مسلمان بود و شش شهروند افغان جان باخته‌اند و چند تن دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، محل انفجار در نزدیکی آشپزخانه رستورانت بوده است.

زدران تأکید کرد که نوعیت انفجار تا هنوز مشخص نشده و بررسی‌ها و تحقیقات نیروهای امنیتی در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خنثی‌سازی بمب ۵۰۰ کیلویی در هرات

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند.

Published

on

مسئولان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کشف و خنثی‌سازی یک بمب ۵۰۰ کیلویی به‌جامانده از جنگ‌های گذشته در ولسوالی انجیل ولایت هرات خبر دادند.

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند. این تیم‌ها پس از بررسی‌های لازم، بمب را با رعایت کامل اصول ایمنی به یک منطقه غیرمسکونی انتقال داده و به‌گونه مصوون از بین بردند.

گفته می‌شود این بمب زمانی کشف شد که یکی از باشندگان محل هنگام کندن‌کاری برای اعمار خانه مسکونی، به آن برخورد کرده بود. اقدام به‌موقع نهادهای مسئول از وقوع یک فاجعه انسانی احتمالی جلوگیری کرده است.

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با قدردانی از همکاری شهروندان، از مردم خواسته است در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجره یا اشیای مشکوک باقی‌مانده از جنگ‌ها، فوراً موضوع را از طریق شماره‌های عاجل با مسئولان شریک سازند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!