Connect with us

رویداد های اخیر

قیصاری: صلح یگانه گزینه برای پایان تمامی مشکلات در افغانستان است

منتشر شده

در

قومندان امنیه پیشین ولسوالی قیصار ولایت فاریاب، صلح را یگانه گزینه برای پایان تمامی مشکلات و کشمکش‌ها در افغانستان می‌داند.

نظام الدین قیصاری در گفتگوی اختصاصی با آریانا نیوز می‌گوید حمایت صد درصدی مردم از امارت اسلامی بستگی به رفتار یکسان حاکمان جدید با تمامی اقشار افغانستان و فراهم شدن زمینه کار و تحصیل برای زنان و دختران دارد.

آقای قیصاری سقوط جمهوریت را نارضایتی مردم و وجود مافیاها در سطح رهبری نظام پیشین می‌داند و از امارت اسلامی می‌خواهد که برای تشکیل نظام بهتر تصامیم خوبی را اتخاذ کند.

این مقام امنیتی نظام قبلی، از وجود افراد مافیایی در سطح رهبری دولت پیشین افغانستان پرده برداشته است.

قیصاری افزوده وجود افراد مافیا در سطح رهبری و نارضایتی مردم نظام جمهوریت را سرنگون کرد.

آقای قیصاری تأکید می‌کند که نظام جمهوریت دست نشانده غربی‌ها بود و برای از هم پاشیدندش خرسند است.

وی می‌گوید: «نظام جمهورت دست نشانده بیرونی‌ها بود و از اشرف غنی تا معاونانش همه مافیای بزرگ بودند و بر سرنگونی‌اش خوش هستم.»

آقای قیصاری اما نظام کنونی را بهتر از نظام بیست سال گذشته می‌داند و از امارت اسلامی می‌خواهد تا برای تشکیل نظام بهتر تصامیم خوبی را اتخاذ کند.

قیصاری افزود: «نظام بوجود آمده اسلامی است و از رهبر امارت اسلامی می‌خواهم یک حکومت خوب و بهتر را برگزار کند.»

وی هم‌چنان خاطرنشان کرد: «بانوان نصف جمعیت افغانستان را تشکیل می‌دهند، باید برای‌شان زمینه کار فراهم شود، یکی از گزینه‌های دیگری این است که امارت اسلامی حمایت صد درصدی مردم را به دست آورد.»

درهمین حال، آقای قیصاری از دوران جمهوریت حکایت‌های تلخی هم دارد و گفته است همواره درگیر توطئه‌ها بود و سرکوب می‌شد و پس از رهایی از بند هم، از سوی اشرف غنی ممنوع الخروج شد و تا روی کار آمدن امارت اسلامی در حبس خانگی به سر می‌برد.

قیصاری دراین باره می‌گوید: «در چهار سال آخر حکومت اشرف غنی درگیر توطئه‌های اشرف غنی و تیم‌اش بودم، ازسوی آنان مورد سرکوب قرار گرفتم، بندی شدم، اشرف غنی من را ممنوع الخروج کرده بود.»

وی در کنار فراخوان برای بازگشت شخصیت‌های افغان در بیرون از کشور نیز می‌گوید سبب تمامی مشکلات در افغانستان پاکستان است.

به گفته قیصاری، پاکستان اگر همسایه خوب برای افغانستان می‌بود، افغانستان به این پیمانه مشکلات را متحمل نمی‌شد.

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برلین نماینده امارت اسلامی را به عنوان سرپرست سفارت افغانستان نمی‌پذیرد

Published

on

حکومت آلمان اعلام کرده است که نماینده امارت اسلامی را به عنوان سفیر یا شارژدافیر سفارت افغانستان در برلین به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این، تلویزیون «ای‌آر‌دی» آلمان گزارش داده بود که  فردی به نام نبراس‌الحق عزیز که وابسته به امارت اسلامی است،  سرپرستی سفارت افغانستان در برلین را برعهده گرفته است.

به گزارش دویچه ویله، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در برلین گفت: «به وزارت خارجه هیچ گونه تغییر پرسونل [در سفارت افغانستان] اطلاع داده نشده است.»

او افزود که حکومت آلمان با امارت اسلامی افغانستان ارتباط می‌گیرد و اطلاع می‌دهد که «وضعیت حقوقی [سفارت] به شکل کنونی‌اش باقی خواهد ماند.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان همچنان توضیح داد که متصدی جدید در یک سفارت تنها زمانی به عنوان سفیر به رسمیت شناخته می‌شود که کشورش از قبل او را به کشور میزبان معرفی کند و کشور میزبان به او اعتبارنامه بدهد. او تاکید کرد که در مورد سفارت افغانستان چنین کاری صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در عین زمان تصریح کرد که برلین علاقه‌مندی زیادی به این دارد که خدمات منظم قونسلی افغانستان در آلمان وجود داشته باشد. به گفته او، با این کار «بازگشت افراد مکلف به ترک آلمان» ممکن می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!