Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر خارجه پاکستان: افغانستان مانند اوکراین به کمک جامعه جهانی نیاز دارد

منتشر شده

در

وزیرخارجه پاکستان می گوید اگر جامعه جهانی می‌خواهد به نگرانی‌هایش در افغانستان پایان داده شود باید با حکومت فعلی در این کشور وارد تعامل شود.

بلاول بوتو زرداری ازجهانیان می‌خواهد مانند اوکراین به افغانستان نیزکمک کنند ونگذارند با انزوا و به حاشیه راندن افغانستان، دردسر دیگر دامنگیر کشور های منطقه وجهان شود.

بلاول بوتو زرداری، وزیرخارجه پاکستان می‌گوید: «مشکلاتی را که اکنون با آن روبرو هستیم، فکر می‌کنم می‌توانیم با تعامل بیشتر با دولت سرپرست افغانستان (امارت اسلامی) ازمیان برداریم. درافغانستان اکنون یک دولت ویک نظام حاکم است که ازتعامل با آن می‌توانیم نتایج ملموس درهمه زمینه ها داشته باشیم.»

وزیرخارجه پاکستان که به آلمان رفته دریک نشست مشترک خبری با همتای آلمانی خود همچنان از حکومت افغانستان می‌خواهد به انتظارات مردم افغانستان وجامعه جهانی، درخصوص تامین حقوق بشر، فراگیری حکومت، ومبارزه با تروریزم عمل کند.

بوتو زرداری می‌گوید: «ما همچنان امیدواریم مقام‌های حاکم به انتظارات مردم افغانستان وجامعه جهانی درمورد احترام به حقوق بشر، فراگیری حکومت ومبارزه با تروریزم پاسخ دهند. افغانستان مانند اوکراین به حمایت جامعه جهانی نیاز دارد اما این حمایت‌ها درصورتی خواهد بود که حکومت سرپرست (امارت اسلامی) نیزگام هایی را در راستای داشتن تعامل مثبت با جهان بردارد.»

امارت اسلامی خود را متعهد به رعایت حقوق زنان ودختران درچارچوب شریعت اسلامی می داند وبارها تاکید کرده است که به آوردن اصلاحات دربدنه حکومت متعهد است.

وزیرخارجه پاکستان ازجامعه جهانی می خواهد مسایل حقوق بشری را سیاسی نکنند.

بوتو زرداری می‌گوید: «ما معتقدیم که سیاسی کردن فعالیت نهادها و ارگان‌های امداد رسان ومسایل حقوق بشری، لزوما سازنده ترین استفاده ازآنها نیست. این نهاد ها باید در انجام فعالیت های شان مستقل گذاشته شوند ونیز نباید از مسایل حقوق بشری که پی آمدهای منفی برثبات کشورها خواهد داشت استفاده سیاسی صورت بگیرد.»

با این حال وزیرخارجه آلمان نیز بر ادامه کمک های بشری کشورش به مردم افغانستان تاکید می‌کند.

اوهمچنان می‌گوید که برلین درهمکاری با پاکستان دو مرحله تخلیه افغان‌ها را با موفقیت انجام داده واکنون روی به اجرا گذاشتن مرحله سوم درهمکاری با پاکستان کار می کنند.

پس از فروپاشی جمهوریت وروی کارآمدن امارت اسلامی، ده ها هزار تن افغانستان را ترک کرده وبه پاکستان رفته اند تا از این طریق بتوانند ازفرصت‌های که کشورهای اروپایی، کانادا، امریکا واسترالیا برای خروج ازافغانستان فراهم کرده اند، بهره ببرند.

رویداد های اخیر

آلمان ۳۰ شهروند افغانستان را به کابل اخراج کرد

Published

on

دولت آلمان روز سه‌شنبه ۳۰ شهروند افغانستان را در یک پرواز چارتر از میدان هوایی لایپزیگ به کابل اخراج کرد.

روزنامه «بیلد» گزارش داده است که این مهاجرین صبح سه‌شنبه از میدان هوایی لایپزیگ به کابل منتقل شده‌اند.

این دومین اخراج گروهی شهروندان افغانستان پس از تغییر سیاست برلین در قبال بازگرداندن پناهجویان افغان به شمار می‌رود.

آلمان در ماه‌های اخیر روند اخراج شهروندان افغانستان را گسترش داده و افزون بر افراد دارای پرونده‌های جرمی، پناهجویانی را که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است نیز در معرض اخراج قرار داده است.

پیش از این نیز ۳۱ پناهجوی افغان در یک پرواز چارتر از آلمان به کابل منتقل شده بودند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندونیزیا: از ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت می‌کنیم

قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

Published

on

معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا می‌گوید جاکارتا از تلاش‌ها برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت خواهد کرد.

انیس متا، معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا و رئیس حزب گلورا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که روز دوشنبه، ۲۴ آگست، با شعیب بریالی از افغانستان دیدار کرده است.

او گفته است که در این دیدار، به‌گونه مستقیم در مورد پیشرفت تلاش‌های مقام‌های حاکم در افغانستان برای عملی‌سازی تعهدات بین‌المللی و زمینه‌سازی برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی گفتگو کرده است.

متا افزوده است که اندونیزیا در اصل و از طریق تعامل سازنده، به حمایت از این روند ادامه خواهد داد تا زندگی مردم افغانستان بهبود یافته، ثبات بیشتر پیدا کند و زمینه رفاه آنان فراهم شود.

درهمین حال، قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

بارکزی گفته است که افغانستان بر تعهد خود به تعامل معنادار با جهان و تأمین صلح، ثبات و همکاری در منطقه تأکید دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار مشترکان ۴جی در افغانستان از ۱۰ میلیون تن گذشت

سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی افزایش پوشش مخابراتی در مناطق مختلف کشور را از عوامل گسترش دسترسی مردم به خدمات مخابراتی و اینترنتی عنوان کرده است.

Published

on

عنایت‌الله الکوزی، سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، می‌گوید شمار استفاده‌کنندگان خدمات ۴جی در افغانستان به نزدیک ۱۰ میلیون تن رسیده است.

الکوزی در پیامی گفته است که در حال حاضر، حدود ۳۲ میلیون سیم‌کارت فعال در افغانستان وجود دارد که از میان آن‌ها نزدیک به ۱۷ میلیون تن از خدمات اینترنت استفاده می‌کنند.

به گفته او، نزدیک به ۱۰ میلیون مشترک از خدمات اینترنت ۴جی بهره‌مند هستند؛ در حالی که پیش از روی‌کار آمدن امارت اسلامی، شمار کاربران ۴جی اندکی بیش از دو میلیون تن و مجموع کاربران اینترنت کمتر از ۱۰ میلیون تن بود.

سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی افزایش پوشش مخابراتی در مناطق مختلف کشور را از عوامل گسترش دسترسی مردم به خدمات مخابراتی و اینترنتی عنوان کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!