Connect with us

رویداد های اخیر

گزارش: افغانستان دومین کشور محتاج به کمک‌های بشری 

منتشر شده

در

(Last Updated On: قوس ۲۷, ۱۳۹۹)

کمیته بین‌المللی نجات در گزارش تازه‌ی خود افغانستان را از خطرناک ترین کشور از بهر موارد عاجل بشردوستانه عنوان کرده است که همزمان با ویروس کرونا، جنگ و تغیرات اقلیمی مبارزه می‌کند.

کمیته بین‌المللی نجات که فهرست نیازهای بشردوستانه را دو روز قبل نشر کرد گفته است که همه نیازهای بشردوستانه در سال ۲۰۲۱ میلادی فراموش شده اند.

بر اساس این گزارش یمن نخستین کشور است که با معرض خطر فاجعه انسانی رو به رو است و بعد از یمن افغانستان، سوریه، جمهوری دیموکراتیک کانگو و ایتوپیا قرار دارند.

در این گزارش آمده است که تدابیر صحی برای مهار ویروس کرونا بر زنان نیز فشار وارد کرده اند در حالیکه آنان با از دست دادن فرصت‌ها برای دسترسی به تعلیم و موارد صحی رو به رو استند.

این کمیته همچنان گفته است که تغیرات اقلیمی نیز موارد اضطراری را در سراسر جهان افزایش داده اند.

دیوید میلیبند، رییس کمیته بین‌المللی نجات، در این مورد گفته است:” سال ۲۰۲۰ به عنوان یک سال آشتفه در تاریخ پایان خواهد یافت، اما سال آینده ما یاد آور خواهیم شد که چگونه میتوانیم با آسیب پذیران کمک کنیم.”

دیوید میلیبند افزوده است که: ” فهرست سال ۲۰۲۱ باید زنگ هشدار به طراحان پالیسیها، حکومتها و شهروندان آسیب پذیر در سراسر جهان در مورد غفلت از بحرانهای بشردوستانه و اینکه چگونه آنها فوراً به توجه بین المللی نیاز دارند بدهند.”

او گفته است که ” شدید ترین و مخرب ترین بحران مانند افغانستان، سوریه و جمهوری دیموکراتیک کانگو است که چندین سال و دههادامه خواهند داشت و شاید در سال ۲۰۲۱ بد تر شود.”

او همچنان گفته است که تهدیدات ویروس کرونا و تغیرات اقلیمی اوضاع را برای کسانیکه در کشورهای جنگ زده زنده‌گی مکند به ویژه زنان و دختران وخیم تر میکنند.

او در این باره افزوده است که ” طوریکه ما شاهد افزایش خشونت‌ها مانند ازدواج اجباری، از دست دادن عواید و زمینه تعلیم در برابر زنان استیم.”

در این گزارش آمده است که بیجاشدن نیز در کشورهای که شاهد درگیری‌ها استند یک چالش جدی است و فعالیت‌های این کمیته را خدشه‌دار کرده است.

این کمیته افزوده است که دوام درگیری‌ها در کشورها مانند افغانستان نیازها برای کمکهای بشری را افزایش میدهد.

بر اساس گزارش کمیته نجات آمار مردم نیازمند به کمکهای بشری در افغانستان بعد از سال ۲۰۱۵ به ۳۸۵ درصد رسیده است.

کمیته نجات گفته است که کشورهای شاهد جنگ در معرض خطر بیشتر جنگ در سال ۲۰۲۱ قرار دارد.

کمیته نجات همچنان گفته است که کشورهای که در فهرست این نهاد قرار دارند خطرناک ترین کشورها برای کارمندان کمک‌های بشری استند.

این نهاد افزوده است که بعد از سال ۲۰۱۶ در این کشورها ۹۴ درصد کارمندان کمک‌های بشری کشته، ۸۴ درصد زخمی و همچنان ۹۸ درصد اختطاف شده اند.

این گزارش افزوده است که:” جنگ‌ها بدون در نظر داشت قوانین بین‌المللی ادامه دارد که باعث تلفات غیرنظامیان و تخریت زیرساخت‌ها میشوند.”

این گزارش همچنان فهرست ده کشوری را نشر کرده است که به گفته کمیته نجات در سال ۲۰۲۱ به کمک‌ها عاجل نیاز خواهند داشت که قرار ذیل است:

۱- یمن

۲- افغانستان

۳- سوریه

۴- جمهوری دیموکراتیک کانگو

۵- ایتوپیا

۶- بورکینا فاسو

۷- سودان جنوبی

۸- نایجیریا

۹- وینزویلا

۱۰- موزامبیک

رویداد های اخیر

سفیر جاپان در کابل با معین وزارت زراعت دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

تاکایوشی کورمایا، سفیر جاپان در کابل با مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرده است.

وزارت زراعت با نشر خبرنامه‌ای نوشته که در این دیدار پیرامون گسترش همکاری‌های جاپان در بخش زراعت و مالداری بحث و گفتگو شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشستی اضطراری برای رسیدگی سیلاب‌زدگان بغلان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی را به هدف رسیدگی عاجل به آسیب‌دیدگان ناشی از سیلاب‌های اخیر در ولایت بغلان با حضور داشت هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت در کابل برگزار کرده است.

وزارت مهاجرین به نقل از عبدالرحمن رحمانی، رئیس هماهنگی مساعدت‌های این وزارت نوشته است که هدف از نشست کمک عاجل به سیلاب‌زدگان و چگونگی در نظر گرفتن کمک‌های اولیه می‌باشد.

مولوی شمال خان مصلح، رئیس تثبیت و دریافت راه حل‌های دایمی این وزارت نیز تصریح نموده که سیلاب‌ها در کنار خسارات مالی، در ولسوالی‌های تاله و برفک، برکه، گذرگاه نور، بغلان مرکزی، دوشی، دهنه غوری، خوست و فرنگ و پلخمری تا به حال صدها زخمی و ده‌ها کشته برجای گذاشته است.

به گفته این وزارت، صد‌ها منزل تخریب و مردم در کوه‌ها در فضای باز بسر می‌برند.

با این حال، وزارت مهاجرین افزوده که تاهنوز آمار نهایی نبوده و روند عملیات نجات هنوز هم با همکاری تیم‌های صحی در جریان است.

محمد عمر هاشمی، هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت نیز از آمادگی این سازمان در ارایه کمک‌های عاجل به آسیب‌دیدگان اطمینان داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برنامه جهانی غذا: تنها به یکی از هر سه کودک دچار سوء تغذیه در افغانستان کمک کرده می‌توانیم

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

برنامه‌ جهانی غذای سازمان ملل متحد گفته است که از هر سه کودک دچار سوء تغذیه در افغانستان، تنها به یکی از آنان کمک کرده می‌تواند.

این اداره تاکید کرده که کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و کمبود بودجه، بیش از هر گروه دیگر بر کودکان تاثیر منفی می‌گذارد.

برنامه جهانی غذا می‌افزاید که هم اکنون در حدود سه میلیون کودک افغان با سوء تغذیه مواجه اند و از هر صد افغان ۴۷ تن آنان برای بقای خود به حمایت بشری نیاز دارند.

برنامه جهانی غذا در افغانستان پیش از این هشدار داده بود که در سال جاری در پی کاهش کمک‌های خارجی، مراجعه کودکان دچار سوء تغذیه به شفاخانه ها افزایش یافته است.

یک مقام سازمان جهانی غذا در افغانستان نیز نسبت به سوء تغذیه حاد در میان مادران و کودکان افغان هشدار داده و گفته بود که در سال ۲۰۲۴ بیش از چهار میلیون زن و کودک با سوء تغذیه حاد مواجه ‌اند.

این در حالی است که بر بنیاد آمارهای سازمان ملل متحد، از میان ۴۳ میلیون نفوس افغانستان، یک سوم آنان با گرسنگی مواجه‌ اند.

برنامه جهانی غذا در ماه حوت سال گذشته اعلام کرده بود که برای ادامه فعالیت‌هایش در افغانستان تا شش ماه آینده به ۷۶۰ میلیون دالر نیاز فوری دارد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!