Connect with us

تجارت

گزارش بانک جهانی: دورنما رشد اقتصادی افغانستان در میان بی‌ثباتی جهانی همچنان نامطمئن است

بانک جهانی پیش‌بینی کرده است که رشد اقتصادی افغانستان در سال ۲۰۲۵-۲۶ تنها به طور متوسط به ۲.۲ درصد افزایش خواهد یافت.

منتشر شده

در

در حالی که بی‌ثباتی در اقتصاد جهانی افزایش یافته، دورنما رشد اقتصادی در جنوب آسیا تضعیف شده و پیش‌بینی‌ها در اکثر کشورهای این منطقه، از جمله افغانستان، کاهش یافته است.

بانک جهانی در گزارش دو بارۀ سالانۀ خود تحت عنوان «به‌روزرسانی توسعۀ جنوب آسیا» که روز چهارشنبه منتشر شد، گفت که افزایش بسیج درآمدهای داخلی می‌تواند به کشورهای منطقه کمک کند تا موقعیت مالی شکننده خود را تقویت کرده و در برابر تغییرات ناگهانی آینده مقاومت بیشتری داشته باشند.

براساس این گزارش، با وجود کاهش کمک‌های خارجی، تخمین زده می‌شود که اقتصاد افغانستان در سال مالی ۲۰۲۴-۲۵ به میزان ۲.۵ درصد رشد کرده است که این میزان کمتر از رشد جمعیت کشور بوده است.

بانک جهانی پیش‌بینی کرده است که رشد اقتصادی افغانستان در سال ۲۰۲۵-۲۶ تنها به طور متوسط به ۲.۲ درصد افزایش خواهد یافت.

همزمان با انتشار گزارش منطقه‌ای جنوب آسیا، گزارش به‌روزرسانی توسعۀ افغانستان نیز از سوی بانک جهانی منتشر شد که وضعیت کشور را به‌طور مفصل‌تری تشریح کرده است.

در این گزارش آمده است که هرچند اقتصاد کشور به‌تدریج در حال بهبود است، اما چشم‌انداز آینده همچنان نامطمئن است، به دلیل فشارهای مالی رو‌به‌رشد، کسری تجاری گسترده و تداوم فقر و ناامنی غذایی.

این عوامل همچنان فشار زیادی بر خانواده‌ها وارد کرده و مانع رشد فراگیر می‌شوند.

با این حال، بانک جهانی اعلام کرده است که افغانستان در سال ۲۰۲۴ دومین سال پیاپی رشد اقتصادی را تجربه کرده که این رشد عمدتاً ناشی از بخش زراعت بوده است.

در عین حال، بخش‌های تولید و خدمات به دلیل محیط نامساعد تجاری، موانع پایدار صادراتی و کاهش کمک‌های خارجی همچنان ضعیف باقی مانده‌اند.

در گزارش آمده است که افزایش اندک در مصرف خصوصی و سرمایه‌گذاری در بخش املاک به رشد اقتصادی کمک کرده، اما واردات فزاینده باعث تشدید کسری تراز (تغییرات در صادرات و واردات) تجاری شده و آسیب‌پذیری‌های خارجی را افزایش داده است.

در همین حال، رشد سریع جمعیت و بازگشت مهاجران، همچنان فشار زیادی بر ایجاد اشتغال و ارائۀ خدمات عمومی وارد کرده و شکنندگی اقتصاد را عمیق‌تر ساخته است.

در سال ۲۰۲۴، روند کاهش قیمت‌ها (دِفلِیشن) ادامه یافت و قیمت مواد غذایی به شدت کاهش پیدا کرد. تورم در بخش غیرغذایی ثابت باقی ماند.

با وجود رشد اندک دستمزدها، بیکاری بلندمدت و محدودیت‌های موجود بر زنان همچنان معیشت مردم را تحت فشار قرار داده‌اند.

اوایل امسال، ۱۴.۸ میلیون نفر با کمبود مواد غذایی روبه‌رو بودند و سوء‌تغذیۀ شدید که اکنون ۴.۷ میلیون زن و کودک را در بر می‌گیرد، در حال بدتر شدن است. بانک جهانی هشدار داده است که اگر اقدامات عاجل صورت نگیرد، توسعۀ سرمایه انسانی بیشتر تضعیف خواهد شد.

از سوی دیگر، فشارهای مالی همچنان بالا باقی مانده‌اند، زیرا با وجود بسیج نسبتاً قوی درآمدهای داخلی، این درآمدها برای جبران کاهش شدید کمک‌ها کافی نیستند.

در گزارش همچنین آمده است که صادرات افغانستان در سال ۲۰۲۴ کاهش یافته، در حالی که واردات به‌طور چشمگیری افزایش یافته‌اند و موجب تشدید کسری تجاری شده‌اند.

افزایش واردات عمدتاً ناشی از تقاضای صنعتی رو‌به‌رشد و جایگزینی کالاهای مصرفی داخلی بوده است.

ارز افغانی که در سال ۲۰۲۳ به دلیل ورود قوی ارزهای خارجی به طور قابل توجهی تقویت شده بود، در سال ۲۰۲۴ اندکی کاهش یافته اما در وضعیت نسبتاً با ثبات باقی مانده است. با این حال، بخش بانکی همچنان شکننده است.

بانک جهانی پیش‌بینی کرده که رشد اقتصادی افغانستان در سال ۲۰۲۵ به ۲.۲ درصد کاهش خواهد یافت، اما به‌تدریج در سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۷ به ۲.۵ درصد خواهد رسید.

این نهاد هشدار داده، در حالی که جوانان افغانستان منبع مهمی از مقاومت و ظرفیت بالقوه هستند، اقدامات عاجل برای ایجاد فرصت‌های شغلی برای آن‌ها ضروری است.

تجارت

یک دهلیز جدید ترانسپورتی میان افغانستان و چین از طریق ترکمنستان ایجاد شد

Published

on

سفارت ترکمنستان در لندن از افتتاح یک دهلیز جدید ترانسپورتی که چین و افغانستان را از طریق ترکمنستان به هم متصل می‌کند، خبر داده است.

به گفته این سفارت، این مسیر که با مشارکت شرکت راه‌آهن ازبکستانی «اوزتمیریولکانتینر» ایجاد شده است، تقریباً ۷۴۰۰ کیلومتر را پوشش می‌دهد و انتظار می‌رود زمان حمل و نقل را به حدود ۳۰ روز کاهش دهد.

در مسیر جدید، کانتینرها از طریق ایستگاه التینکول در قزاقستان از طریق راه‌آهن از چین حمل می‌شود و از طریق ازبکستان به یک مرکز لوجستیکی در بخارا ادامه می‌یابد. از آنجا، محموله‌ها به حمل و نقل جاده‌ای منتقل می‌شود و از ترکمنستان عبور کرده به هرات در افغانستان می‌رسد.

مقامات می‌گویند که سیستم جدید، شبکه‌های ریلی و جاده‌ای را در یک زنجیره لوجستیکی یکپارچه ادغام کرده و حمل و نقل را قابل پیش‌بینی‌تر و مؤثرتر می‌کند.

Continue Reading

تجارت

راه ترانزیتی جدید چین–افغانستان؛ ازبکستان مسیر تازه انتقال کالا را راه‌اندازی کرد

مقام‌ها می‌گویند این مسیر جدید که حدود ۷۴۰۰ کیلومتر طول دارد، می‌تواند زمان انتقال را به حدود ۳۰ روز کاهش داده و کارایی روند ترانزیت را بهبود بخشد.

Published

on

ازبکستان از راه‌اندازی یک مسیر جدید چندوجهی انتقال کالا میان چین و افغانستان از طریق آسیای میانه خبر داده است.

بر اساس گزارش‌ها، این مسیر شامل انتقال کانتینرها از چین از طریق خط آهن تا ایستگاه آلتین‌کول در قزاقستان و سپس انتقال آن به ازبکستان است. پس از آن، کالاها به مرکز لوژستیکی بخارا منتقل شده و از آنجا از طریق ترکمنستان به شهر هرات در افغانستان ارسال می‌شود.

گفته می‌شود پیش از این، انتقال کالا در این مسیر عمدتاً از طریق راه دریایی به بندرعباس ایران و سپس به‌صورت زمینی به افغانستان انجام می‌شد.

مقام‌ها می‌گویند این مسیر جدید که حدود ۷۴۰۰ کیلومتر طول دارد، می‌تواند زمان انتقال را به حدود ۳۰ روز کاهش داده و کارایی روند ترانزیت را بهبود بخشد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تلاش‌ها برای توسعه دهلیزهای تجارتی و تقویت اتصال منطقه‌ای در حال افزایش است.

Continue Reading

تجارت

بررسی روند پروژه مس عینک؛ تأکید بر تطبیق تعهدات قراردادی

وزیر معادن و پترولیم نیز تأکید کرده است که کمپنی قراردادی باید مطابق شرایط، تعهدات و هدایت‌های کتبی وزارت عمل کرده و برای تطبیق کامل پروژه، اقدامات عملی و جدی روی دست گیرد.

Published

on

وزارت معادن و پترولیم اعلام کرده است که هدایت‌الله بدری، وزیر این وزارت، با سفیر چین، رئیس عمومی کمپنی MCCT، رئیس کمپنی قراردادی MJAM و هیئت همراه آنان در مورد روند پروژه معدن مس عینک دیدار و گفتگو کرده است.

به گفته این وزارت، در این نشست روی عدم تطبیق برخی تعهدات و مکلفیت‌های مندرج در قرارداد معدنکاری مس عینک بحث صورت گرفته و موضوع پیشرفت کار پروژه مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس عمومی MCCT در جریان این گفتگو تعهد کرده است که موارد باقی‌مانده و فعالیت‌های معدنی که تاکنون مطابق قرارداد عملی نشده، در آینده تکمیل خواهد شد.

وزیر معادن و پترولیم نیز تأکید کرده است که کمپنی قراردادی باید مطابق شرایط، تعهدات و هدایت‌های کتبی وزارت عمل کرده و برای تطبیق کامل پروژه، اقدامات عملی و جدی روی دست گیرد.

پروژه مس عینک یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری معدنی در کشور به‌شمار می‌رود که سال‌هاست روند اجرایی آن ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!