Connect with us

رویداد های اخیر

یک نهاد به بیش از ۳ هزار کارمند تنظیف شاروالی کابل مواد خوراکی توزیع کرده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۲)

بیش از سه هزار کارمند تنظیف شاروالی کابل از سوی یک نهاد خیریه بسته‌های کمکی رمضانی دریافت کرده‌اند.

مسوولان این بنیاد خیریه می‌گویند که این کمک‌ها شامل انواع مواد خوراکی بوده که به ارزش دوصد هزار دالر امریکایی برای سه هزار و ۳۰۰ تن در ۲۲ ناحیه شهر کابل توزیع شده است.

مسوولان این بنیاد گفته‌‌اند که کمک‌های رمضانی شان از آغاز ماه مبارک رمضان به نیازمندان تاکنون ادامه داشته است.

حاجی محمد فایق، مسوول نهاد کمک‌کننده، در مورد این کمک‌ها می‎گوید: «ما به ریاست تنظیفات شاروالی به تعداد سه هزار و ۳۰۰ فامیل را کمک کردیم.»

آقای فایق افزوده است که این کمک‎ها شامل آرد، روغن و برنج می‌باشد.

برخی از کارمندان ریاست تنظیف که از این کمک‌ها مستفید شده‌اند از سایر نهاد‌های مدد‌رسان نیز می‌خواهند تا آنان را بیشتر کمک کنند.

این کمک‌ها در حالی صورت می‌گیرد که سازمان‌های جهانی بارها از عدم دسترسی ۲۸ میلیون افغان به مواد غذایی ابراز نگرانی کرده‌ و تأکید بر دوام کمک‌های بشردوستانه به افغانستان کرده‌اند.

رویداد های اخیر

حنفی: همکاری با نظام اسلامی وظیفه شرعی مردم است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر طی نشستی امروز (چهارشنبه) در کابل تحت عنوان وحدت و وفاق ملت به‌منظور تحکیم نظام اسلامی گفته است: «این نظام اسلامی، نظام مردمی است. مردم جز این نظام محسوب می‌شوند، هیچ شکافی بین نظام و مردم نیست. بنابراین، همکاری با نظام اسلامی وظیفه شرعی مردم است.»

براساس خبرنامه این وزارت، محمد خالد حنفی افزوده است: «جای بسیار خوشحالی است که ما مردم افغانستان مانند قبل در میان خود اختلاف نداریم، تحت فرمان یک رهبر و زیر پرچم نظام اسلامی زندگی می کنیم.»

حنفی در این نشست تأکید کرد که «هدف جهاد پایان دادن به اشغال، کسب استقلال و تقویت نظام اسلامی در کشور بود.»

او گفت: «الحمدالله همه این اهداف به یاری خداوند و همکاری ملت مسلمان افغانستان محقق شده است.»

وی تصریح نمود: «اکنون زمان خدمت و همکاری به مردم برای رفع مشکلات و اجرای احکام شرعی نظام اسلامی فرا رسیده است.»

به گفته او، امارت اسلامی تنها نظامی است که در طول تاریخ متجاوزان را یکپارچه شکست داده است.

این وزارت همچنان تصریح کرده که علاوه بر تأمین و حمایت از حقوق شرعی زنان، هزاران شکایت توسط این وزارت حل و فصل شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت خارجه امریکا: واشنگتن تعامل با امارت اسلامی را فرصتی برای حفظ منافع ملی خود می‌داند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

معاون سخنگوی وزارت خارجه امریکا می‌گوید وقتی منافع کشورش در میان باشد، واشنگتن از تعامل با امارت اسلامی دریغ نخواهد کرد.

ودانت پتل گفته است که تعامل با امارت اسلامی نه تنها بهترین راه برای حفظ منافع امریکا، بلکه برای حمایت از مردم افغانستان نیز است.

این سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز سه‌شنبه (۱۱ثور) در یک نشست خبری گفت که تعامل با امارت اسلامی زمینه گفتگوی مستقیم با آنها را فراهم می‌کند.

به گفته پتل این تعامل فرصتی است برای ادامه فشار بر امارت اسلامی به خاطر آزادی فوری و بدون قیدوشرط شهروندان امریکایی از جمله آنهایی که «به ناحق» گرفتار شده‌اند.

آقای پتل افزود که ایالات متحده از این فرصت‌ها برای گفتگو مستقیم با امارت اسلامی درباره تعهدات در مورد مقابله با تروریسم هم بهره می‌برد. او تاکید کرد که مسائل حقوق بشری نیز در دستور کار قرار دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کمک ٨۴ میلیون دالری بانک جهانی به افغانستان

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

بانک جهانی می‌گوید که این نهاد ۸۴ میلیون دالر کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است.

؛ بانک جهانی سه‌شنبه‌شب (۱۱ ثور) در اعلامیه‌ای اعلام کرده که قرار است ۷۰ میلیون این کمک از طریق صندوق امانی افغانستان (ای‌آرتی‌اف) و انجمن انکشاف بین‌المللی (آی‌دی‌ای) برای تطبیق پروژه‌های معیشتی در افغانستان هزینه شود.

ملیندا گود، مسوول بخش افغانستان بانک جهانی در این مورد گفته است که انجمن انکشاف بین‌المللی در ۱۸ ماه گذشته یک چارچوب مشخص و موثر را برای هزینه این پول در بخش‌های اشتغال‌زایی، به خصوص برای زنان در افغانستان تهیه کرده است.

به گفته گود، با این کمک، آی‌دی‌ای در شش حوزه و ۲۶ ولایت افغانستان به ارایه خدماتش برای شهروندان افغانستان در بخش‌های مختلف ادامه خواهد داد.

وی افزوده است: «با تمویل جدید، این پروژه فعالیت‌های خود را در مناطق روستایی و شهری بیشتر افزایش می‌دهد، فرصت‌های معیشتی بیشتری برای زنان فراهم می‌کند و به بازگشت‌کننده‌گان افغان اشتغال و خدمات ارایه می‌دهد.»

گفتنی است که این پروژه در سال ۲۰۲۲ با کمک ۲۶۵ میلیون دالری بانک جهانی به فعالیت‌های خود در مناطق روستایی و شهری افغانستان آغاز کرده بود.

این پروژه تا کنون به بیش از ۷۷۶ هزار خانواده افغان شغل کوتاه‌مدت ایجاد کرده است که از طریق آن حدود ۵.۴ میلیون تن بهره‌مند شده‌اند.

همچنان ۹۲ هزار و ۲۰۰ خانواده آسیب‌پذیر در افغانستان، از جمله خانواده‌های که سرپرست آنان زنان بودند، از کمک‌های نقدی و غیرنقدی این پروژه برخوردار شده‌اند.

برپایه اطلاعات بانک جهانی، در این مدت نزدیک به ۷.۴ میلیون افغان هم به خدمات اجتماعی مانند راه‌ها، مراکز صحی و آب آشامیدنی دسترسی پیدا کرده‌اند.

این نهاد خاطرنشان کرده است که طی دو سال گذشته بیش از ۲.۱ میلیون تن در زمینه صحت و تغذیه، تاثیرات تغییرات اقلیمی و مبارزه با رویدادهای طبیعی در افغانستان آموزش دیده‌اند.

پس از تسلط دوباره امارت اسلامی بر افغانستان، وضعیت معیشتی در کشور بدتر شده است و براساس اظهارات نهادهای بین‌المللی، حدود ۲۳ میلیون افغان طی سال جاری میلادی به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

این در حالی است که چند روز پیش نیز بانک جهانی از کمک ۱۶ میلیون دالری برای حمایت از تجارت‌های کوچک با تمرکز بر زنان و مشاغل تحت رهبری آنان در افغانستان خبر داده بود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!