Connect with us

تجارت

اتحادیه صنعت کاران می‌گوید توان پرداخت مالیات وضع شده را ندارند

منتشر شده

در

(Last Updated On: دلو ۲۰, ۱۴۰۰)

اتاق پیشه وران ودکاندارن روزگذشته (سه شنبه ۱۹دلو) دریک نشست مشترک به منظور حل مشکلات صنعت کاران با اعضای امارت اسلامی می‌گوید پیشه‌وران ودکاندارن در کشور با مشکلات مختلفی از جمله پرداخت گزاف مالیات روبه رو اند. رییس این اتاق پیشه‌وران از امارت اسلامی می‌خواهد که مشکلات را از سر راه سرمایه‌گذارن و پیشه‌وران بردارد.

آنان می‌گویند که مالیات وضع شده را پرداخت نمی‌توانند وامارت اسلامی باید در این راستا همکاری شان کند.

رییس اتاق پیشه وران ودکان داران تاکید می‌کند اگر مشکلات موجود حل نشود این کار سبب فرار مالیات وتوقف فعالیت‌های آنان در کشور خواهد شد.

امارت اسلامی اما می‌گوید که برنامه‌های برای حل مشکلات تاجران و سرمایه‌گذاران بزرگ و کوچک روی دست دارند که به زودی مشکلات شان حل می‌شود.

نورالحق عمری، رییس اتاق پیشه وران ودکانداران می‌گوید که:”مالیات وضع شده فعلی که از مدت پنج سال به اینسو تعین گردیده به هیچ وجه در شرایط کنونی اقتصادی قابل پرداخت نبوده وباعث فرار مالیاتی وسقوط فعالیت‌ها میگردد”.

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که ، پیشرفت‌های زیادی در نزدیک به ۶ ماه پسین در عرصه‌های مختلف صورت گرفته است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که:” تمام توجه فعلی بعد از ختم جنگ این است که تمام انرژی را که بخاطر ختم اشغال به مصرف گرفته بودیم همان انرژی است از این به بعد در راستای آبادی کشور وپیشبرد اقتصاد وبه پا ایستادن منابع کشور مصرف خواهد شد”.

مسوولان وزارت مالیه هم از تخفیف بیش‌از ۵۰ درصدی در پرداخت مالیه، پیشه‌وران و تولید‌کنندگاه کوچک سخن می‌زند.

معراج‌محمد معراج، رییس عمومی عواید وزارت مالیه می‌گوید که:” از پنجاه فیصد بیشتر برشما تخفیف در نظر گرفتیم خواست من از شما این است که مالیات را مصرف شمار نکنید مالیات مصرف نیست این یک سرمایه گذاری است”.

همین گونه رهبری وزارت اقتصاد هم تأکید بر همکاری و پشتیبانی از پیشه‌وران و تولیدکنندگان کوچک در کشور دارد.

دین‌محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد می‌گوید که:” در بست سال گذشته اشغال بود ده‌ها میلیون دالر زیرنام بازسازی به مصرف رسید .”

محمد‌خالد حنفی، سرپرست وزارت امربالمعروف و نهی از منکر می‌گوید که:”وقتی فضای امن وجود نداشته باشد مردم نگران استند مثلی که در بیست سال گذشته وعمری که گذشت و به تاریخ گذشته نظری کنید. “

بربنیاد گزراش اتاق پیشه وران درپی گسترش ویروس کرونا وعدم حمایت حکومت پیشین چهل درصد پیشه وران از فعالیت بازماندند.

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

تجارت

پاکستان: مشورت‌ها در مورد توافقنامه تجارت ترجیحی با افغانستان جریان دارد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

مقام‌های پاکستانی اعلام کرده اند که مشورت‌ها با جوانب ذیدخل در مورد توافقنامه‌های تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان جریان دارد.

به گزارش روزنامه دان، این موضوع روز جمعه در یک نشست تجارتی به ریاست شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان اعلام شد.

در این نشست همچنان بر نظارت دقیق از تجارت ترانزیتی افغانستان تاکید شد.

مقام‌های پاکستانی جزییات بیشتری در مورد تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان ارائه نکردند.

تجارت ترجیحی شکلی از مبادله تجارتی است که دو کشور با یکدیگر توافق می‌کنند که به منظور تسهیل صادرات و واردات، تعرفه برخی از کالاها را پایین بیاورند.

Continue Reading

تجارت

عزیزی: گفتگوها با کشورهای همسایه برای صادرات میوه تازه آغاز شده است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۱, ۱۴۰۳)

سرپرست وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که گفتگوها با کشورهای همسایه برای صادرات میوه تازه امسال آغاز شده است.

نورالدین عزیزی می‌افزاید که وزارت صنعت و تجارت می‌خواهد که میوه تازه کشور علاوه بر پاکستان، به ازبیکستان، قزاقستان و ایران نیز صادر شود.

اعضای سکتور خصوصی از وزارت صنعت و تجارت می‌خواهند تا تلاش‌ها را برای ایجاد بازارهای جدید برای صادرکنندگان افغان از جمله پاکستان افزایش دهد.

میرویس حاجی زاده، معاون اتاق زراعت و مالداری می‌گوید: «از مسوولان می‌خواهیم که قبل از برداشت حاصلات در بخش تعیین مسیرهای صادراتی اقدام کنند. ما به جای پاکستان باید بازارهای جدیدی پیدا کنیم، برای صادرات افغانستان در منطقه ظرفیت وجود دارد و باید در این مورد اقدام صورت گیرد.»

کارشناسان اقتصادی می‌گویند که وزارت صنعت و تجارت باید برای صادرات افغانستان به غیر از پاکستان، با ایران و ازبیکستان نیز گفتگو کند.

محمد نبی افغان، تحلیلگر اقتصادی می‌گوید: «امکانات زیادی برای فروش محصولات ما در بازارهای غیر از پاکستان وجود دارد، امیدوارم که مسوولان در این مورد فکر کنند. برای دسترسی به بازارهای جنوب آسیا و کشورهای خلیج از طریق ایران، و به بازارهای آسیای مرکزی از طریق ازبیکستان به‌گونه جدی زمینه سازی صورت گیرد.»

اعضای سکتور خصوصی می‌گویند که با وجود اینکه پاکستان نزدیک‌ترین و بزرگترین بازار میوه های خشک و تازه افغانستان است، اما تجارت با آن همواره پرچالش بوده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!