Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل: افغانستان جزء ۷ کشوری است که با فقر و گرسنگی حاد روبه‌رو است

منتشر شده

در

(Last Updated On: ثور ۱۴, ۱۴۰۲)

سازمان غذا و زراعت ملل متحد در گزارش جهانی بحران غذایی‌اش گفته است که افغانستان از جمله هفت کشوری است که شهروندان آن با فقر و گرسنگی حاد روبه‌رو استند.

بربنیاد این گزارش، ۵۷ درصد از گرسنه‌گان در سومالیا بودند، در حالی‌که چنین شرایط شدید در افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن نیز رخ داده است.

در گزارش این سازمان آمده است که برای چهارمین سال پی‌درپی تعداد افرادی که دچار نا امنی حاد اند نیاز به کمک فوری غذایی، تغذیه و معیشت داشتند، افزایش یافته است.

براساس یافته‌های این سازمان حدود ۲۵۸ میلیون تن در ۵۸ کشور و منطقه در سال ۲۰۲۲ با ناامنی غذایی حاد سطوح فاز سه تا پنج مواجه بودند.

سازمان ملل و اتحادیه اورپا مشترکا گزارش درمورد مصوونیت غذایی جهان منتشرکرده است براساس این گزارش درسراسر جهان درسال ۲۰۲۲ میلادی ۲۵۸ میلیون تن به دلیل تغییرات اقلیم، اثرات گسترده همه‌ گیری ویروس کرونا و جنگ در اوکراین ۵۷ درصد مردم دنیا از جمله افغنستان را تشکیل میدهد با کمبود مواد غذایی شدید رو به رو اند.

در بخشی ازگزارش مشترک ملل متحد و اتحادیه اورپا آمده است که:«۵۷درصد از گرسنگان در سومالیا بودند، در حالی‌که چنین شرایط شدید در افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن نیز رخ داد. برای چهارمین سال پی‌درپی تعداد افرادی که دچار ناامنی حاد غذایی اند نیاز به کمک فوری غذایی، تغذیه و معیشت داشتند، افزایش یافته است. براساس یافته‌های سازمان غذا و ملل متحد، حدود ۲۵۸ میلیون تن در ۵۸ کشور و منطقه در سال ۲۰۲۲ با ناامنی غذایی حاد مواجه بودند، در حالی‌که این رقم در سال ۲۰۲۱ در ۵۳ کشور و منطقه، ۱۹۳ میلیون تن بوده است.»

همزمان با این برخی از نهادها کمک‌رسان می‌گویند گرسنگی حاد در افغانستان باعث بحران بشری خواهد شد.

یان اگلند، رییس شورای پناهنده گان ناروی می‌گوید که:«ما واقعا توقع فاجعه بحران بشری بالا را در افغانستان، سودان، یمن و سومالیا را نداشتیم، حالال ببینید سودان که قبلآ هم به کمک‌های بشردوستانه نیاز داشت و اکنون پس از جنگ‌های نظامی حدود ۱۵ تا ۱۶میلیون تن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.»

در همین برخی از باشنده‌گان کشورمی‌گویند؛ نبود زمینه کار گسترش دامنه فقر و اقتصاد ضعیف سبب شده برخی‌ها از سه وعده غذایی به یک وعده غذایی هم دسترسی نداشته باشند.

برخی از آگاهان اقتصادی می‌گویند؛ هرچند کمک‌های بشردوستانه میتواند مشکلات اقتصادی کوتاه مدت را از بین ببرد، اما برای از بین بردن مشکلات اثتصادی درازمدت نیاز است تا پروژه‌های اقتصادی و انکشافی از سوی جامعه جهانی در کشور آغاز شود.

براساس آمار سازمان ملل متحد در حال حاضر ۲۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های بشری نیاز دارند و از این میان حدود هفده میلیون تن با گرسنگی حاد روبه رو اند.

رویداد های اخیر

ابراز همدردی چندین کشور در پی سیلاب‌های مرگبار در افغانستان

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

در پی جاری شدن سیلاب‌های مرگبار که جان بیش از ۳۰۰ نفر را در ولایت بغلان گرفت، پاکستان، ایران، قطر و امارات متحده عربی با افغانستان ابراز همدردی کرده اند.

وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «دولت و مردم پاکستان بابت تلفات جانی و خسارات گسترده مالی ناشی از بارندگی‌های شدید و سیلاب‌های ناگهانی در چندین ولایت افغانستان از صمیم قلب تسلیت می‌گوید. پاکستان در این شرایط سخت با مردم افغانستان ابراز همبستگی می‌کند.»

وزارت امور خارجه قطر گفت:« دولت قطر همبستگی کامل خود را با افغانستان بابت ویرانی‌های ناشی از سیلاب‌های عظیم در ولایت بغلان در شمال این کشور که منجر به جان باختن و جراحت افراد شد، اعلام می‌کند.»

قطر بر حمایت اش از افغانستان و مردم این کشور تاکید نموده و آمادگی کامل خود را برای همکاری با مقامات ذیربط در افغانستان به منظور فراهم سازی امکانات برای مقابله با بحران‌ها اعلام کرده است.

وزارت امور خارجه امارات متحده عربی همچنین مراتب تسلیت و همدردی خود را با مردم افغانستان و خانواده های قربانیان ابراز کرده است.

در همین حال، قونسلگری ایران در شهر مزار شریف گفته است: «ایران مراتب همدردی و تسلیت عمیق خود را از تلفات جانی و خسارت‌های مالی ناشی از سیلاب‌های اخیر در مناطق شمالی افغانستان از جمله در ولایات بغلان و تخار ابراز می‌نماید.»

سرمنشی سازمان ملل متحد نیز همبستگی خود را با مردم افغانستان اعلام کرد.

انتونیو گوترش گفت: «سازمان ملل متحد و شرکای آن در افغانستان با مقامات حاکم برای ارزیابی سریع نیازها و ارائه کمک‌های اضطراری هماهنگی می‌کنند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر جاپان در کابل با معین وزارت زراعت دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

تاکایوشی کورمایا، سفیر جاپان در کابل با مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرده است.

وزارت زراعت با نشر خبرنامه‌ای نوشته که در این دیدار پیرامون گسترش همکاری‌های جاپان در بخش زراعت و مالداری بحث و گفتگو شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشستی اضطراری برای رسیدگی سیلاب‌زدگان بغلان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی را به هدف رسیدگی عاجل به آسیب‌دیدگان ناشی از سیلاب‌های اخیر در ولایت بغلان با حضور داشت هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت در کابل برگزار کرده است.

وزارت مهاجرین به نقل از عبدالرحمن رحمانی، رئیس هماهنگی مساعدت‌های این وزارت نوشته است که هدف از نشست کمک عاجل به سیلاب‌زدگان و چگونگی در نظر گرفتن کمک‌های اولیه می‌باشد.

مولوی شمال خان مصلح، رئیس تثبیت و دریافت راه حل‌های دایمی این وزارت نیز تصریح نموده که سیلاب‌ها در کنار خسارات مالی، در ولسوالی‌های تاله و برفک، برکه، گذرگاه نور، بغلان مرکزی، دوشی، دهنه غوری، خوست و فرنگ و پلخمری تا به حال صدها زخمی و ده‌ها کشته برجای گذاشته است.

به گفته این وزارت، صد‌ها منزل تخریب و مردم در کوه‌ها در فضای باز بسر می‌برند.

با این حال، وزارت مهاجرین افزوده که تاهنوز آمار نهایی نبوده و روند عملیات نجات هنوز هم با همکاری تیم‌های صحی در جریان است.

محمد عمر هاشمی، هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت نیز از آمادگی این سازمان در ارایه کمک‌های عاجل به آسیب‌دیدگان اطمینان داده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!