Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر اقتصاد با سرپرست شورای پناهندگان ناروی درباره مشکلات بیجاشدگان داخلی گفتگو کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: جوزا ۱۳, ۱۴۰۵

دین ‌محمد حنیف، وزیر اقتصاد، در دیدار با رابرت انزیکوا، رئیس حمایوی و سرپرست شورای پناهندگان ناروی، درباره رسیدگی به مشکلات بیجاشدگان داخلی، وضعیت کنونی برنامه‌ها، کمک‌های عاجل و اضطراری به نیازمندان، و چالش‌ها و نیازمندی‌های موجود گفتگو کرد.

وزارت اقتصاد اعلام کرده است که در این دیدار، رابرت انزیکوا از ادامه کمک‌های بشردوستانه و برنامه‌های حمایتی شورای پناهندگان ناروی در بخش‌های مساعدت‌های حقوقی، آموزش و پرورش، امرار معیشت، مصونیت غذایی، ارائه کمک‌های عاجل و اضطراری به بیجاشدگان داخلی و عودت‌کنندگان، ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و فراهم‌سازی سرپناه برای عودت‌کنندگان اطمینان داده است.

او افزوده است که با وجود کاهش بودجه در سال جاری، این نهاد برای رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان و ارائه کمک‌های عاجل بشردوستانه در ولایت‌های مختلف، برنامه‌های متعددی را روی دست دارد و همچنان متعهد به حمایت از مردم آسیب‌دیده و نیازمند است. به گفته وی، تلاش‌ها برای جلب توجه بیشتر تمویل‌کنندگان و نهادهای کمک‌رسان به نیازهای مردم افغانستان ادامه خواهد یافت.

وزیر اقتصاد نیز ضمن قدردانی از ادامه کمک‌های بشردوستانه شورای پناهندگان ناروی، بر تمرکز بیشتر جامعه جهانی و نهادهای کمک‌کننده بر پروژه‌های انکشافی، ایجاد فرصت‌های اشتغال‌زایی، رفع تحریم‌ها و آزادسازی ذخایر ارزی افغانستان تأکید کرد.

وی افزود که با فراهم‌سازی فرصت‌های شغلی، آموزش‌های حرفه‌ای، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد خانواده‌ها، زمینه خودکفایی اقتصادی فراهم شده و وابستگی نیازمندان به کمک‌های خارجی کاهش خواهد یافت.

رویداد های اخیر

تأکید افغانستان و ازبکستان بر گسترش همکاری‌های زراعتی و سرمایه‌گذاری در بامیان

در این دیدار، دو طرف درباره میکانیزه‌سازی زراعت، انتقال تجارب فنی، توسعه صنعت کچالو و حمایت از دهقانان گفتگو کردند.

Published

on

والی ولایت بامیان در دیدار با جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم ازبکستان در کابل، بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه زراعت پایدار و جذب سرمایه‌گذاری در این ولایت تأکید کرد.

دفتر مطبوعاتی ولایت بامیان اعلام کرده است که در این دیدار، دو طرف درباره میکانیزه‌سازی زراعت، انتقال تجارب فنی، توسعه صنعت کچالو و حمایت از دهقانان گفتگو کردند.

والی بامیان ضمن قدردانی از همکاری‌های ازبکستان، خواستار ادامه حمایت این کشور از پروژه‌های زراعتی و انکشافی ولایت بامیان شد.

معاون صدراعظم ازبیکستان نیز با تأکید بر ادامه همکاری‌های کشورش، از حمایت از سرمایه‌گذاری، تقویت ظرفیت‌های تولیدی و توسعه بخش زراعت در ولایت بامیان اطمینان داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیئت ازبکستان برای اشتراک در فورم تجاری وارد کابل شد

Published

on

وزارت صنعت و تجارت افغانستان اعلام کرده است که یک هیئت عالی‌رتبه ازبکستان متشکل از مقام‌های دولتی و نمایندگان سکتور خصوصی، به رهبری جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم این کشور، بعد از ظهر امروز (شنبه) وارد کابل شده است.

براساس خبرنامه این وزارت، این هیئت در میدان هوایی بین‌المللی کابل از سوی نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت، مورد استقبال قرار گرفت.

وزارت صنعت و تجارت افزوده که هدف از سفر این هیئت به کابل، دیدار و گفتگو با مقام‌های امارت اسلامی و نمایندگان سکتور خصوصی افغانستان و اشتراک در برنامه فورم تجاری عنوان شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شارژدافیر ترکیه و وزیر زراعت درباره همکاری‌های زراعتی گفتگو کردند

Published

on

سادین آییلدیز، شارژدافیر سفارت ترکیه در کابل، با عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، دیدار تعارفی انجام داده است.

سفارت ترکیه در کابل امروز (شنبه) در صفحه ایکس خود نوشته است که در این دیدار، دو طرف درباره توسعه همکاری‌ها در بخش زراعت گفتگوی سازنده و مفید انجام داده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117