Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: جهان بالاخره امارت اسلامی را به رسمیت می‌شناسد

منتشر شده

در

امیرخان خان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی گفته است که جهان بالاخره امارت اسلامی را به رسمیت می‌شناسد و با نظام کنونی کنار خواهد آمد.

آقای متقی که در مراسم فراغت صدها سرباز پولیس در ولایت هرات صحبت می کرد از نیروهای امنیتی خواست که به منظور تامین امنیت و حفاظت از جغرافیای افغانستان صفوف شان را منظم سازند.

آقای متقی گفت: «دنیا بالاخره شما را به رسمیت خواهد شناخت، با شما تعامل خواهد کرد به شرطی که شما همین‌گونه منظم و همین‌گونه متحد و پشتیبان مردم باقی بمانید.»

مقام های امنیتی در غرب کشور می گویند این هفتمین دور فراغت نیروهای پولیس از مرکز تربیوی پولیس زون غرب است. دراین دور حدود ۵۱۱ تن فارغ شدند. این نیروها در شش هفته تعلیمات ابتدایی نظامی را فرا گرفته اند و قرار است در هرات، غور، بادغیس و فراه به هدف تامین امنیت مردم جابجا شوند.

با این حال، هنوز روند جلب و جذب در مراکز تعلیمی حوزه غرب شروع نشده است. این روزها نیروهای امارت اسلامی تنها مصروف یادگیری تعلیمات نظامی هستند.

محمدمعصوم میهن یار، یک تن از استادان در مرکز تربیوی پولیس زون غرب گفت: «ما همیشه تاکید می‌کنیم که با مردم رویه خوب کنید تا اینکه مردم از ما فاصله نگیرند. ما باید مغز سرد و قلب گرم داشته باشیم و همه مردم خودرا در آغوش بگیریم تا اینکه مردم از ما راضی باشند.»

در بیشتر از یک‌سال اخیر بیش از سه هزار تن از این مرکز تعلیمی فارغ شده اند. مسئولان امنیتی تاکید می‌کنند که به زودی تمام نیروهای که در سطح شهر هرات توظیف شده اند با لباس منظم نظامی مجهز خواهند شد.

رویداد های اخیر

اتریش با ازبکستان توافق‌نامه اخراج مهاجرین افغان امضا می‌کند؛ بحث «مراکز بازگشت» در اروپا ادامه دارد

سخنگوی وزارت داخله اتریش، این توافق را مهم خوانده و گفته است که هدف آن انتقال افرادی است که قرار است به کشورهای اصلی‌شان بازگردانده شوند، از جمله افغانستان.

Published

on

اتریش اعلام کرده است که ماه آینده توافق‌نامه‌ای را با ازبکستان برای تسهیل روند اخراج مهاجرین، به‌ویژه شهروندان افغان، امضا خواهد کرد.

بر اساس اعلام وزارت داخله اتریش، هدف این توافق ایجاد زمینه برای انتقال و مدیریت روند بازگشت مهاجرین از طریق کشورهای ثالث و تسهیل اجرای اخراج‌ها عنوان شده است.

طبق این گزارش، وزیران داخله و خارجه اتریش قرار است در تاریخ ۷ می به ازبکستان سفر کرده و این توافق‌نامه را به‌گونه رسمی امضا کنند.

مارکوس هایندل، سخنگوی وزارت داخله اتریش، این توافق را مهم خوانده و گفته است که هدف آن انتقال افرادی است که قرار است به کشورهای اصلی‌شان بازگردانده شوند، از جمله افغانستان.

در سطح اتحادیه اروپا نیز بحث‌ها درباره بازگرداندن مهاجران فاقد حق اقامت، از جمله افغان‌ها، همچنان ادامه دارد. سخنگوی کمیسیون اروپا گفته است که تماس‌های فنی با مقام‌های مربوط در افغانستان در این زمینه جریان دارد.

به گفته این مقام اروپایی، این تماس‌ها در پی درخواست مشترک ۲۰ وزیر داخله و مهاجرت کشورهای اروپایی آغاز شده که خواستار هماهنگی بیشتر در روند بازگشت مهاجرین شده بودند.

با وجود نگرانی نهادهای حقوق بشری و کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، شماری از کشورهای اروپایی روند برنامه‌ریزی برای بازگرداندن مهاجرینی را آغاز کرده‌اند که به گفته آنان فاقد حق اقامت و یا متهم به جرایم هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشدار مقام پیشین سازمان ملل: افغانستان با بحران عمیق انسانی و حفاظتی روبه‌رو است

این مقام پیشین سازمان ملل همچنان گفته است که خشکسالی، سیلاب‌ها و زلزله‌ها وضعیت بشری را وخیم‌تر ساخته و باعث از بین رفتن خانه‌ها و منابع عایداتی مردم شده است.

Published

on

یک مقام پیشین سازمان ملل متحد هشدار داده است که افغانستان در حال حاضر با یکی از پیچیده‌ترین و عمیق‌ترین بحران‌های انسانی و حفاظتی در جهان مواجه است.

اندریکا راتواته، معاون پیشین نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل در افغانستان، در یک مقاله گفته است که محدودیت‌ها بر زنان و دختران، به‌ویژه در بخش آموزش و کار، در کنار فقر و مشکلات اقتصادی، زندگی میلیون‌ها افغان را با دشواری‌های جدی روبه‌رو کرده است.

به گفته وی، این محدودیت‌ها دسترسی زنان و دختران به خدمات اساسی و مشارکت اجتماعی را به شدت کاهش داده و در عین حال روند کمک‌رسانی را نیز با چالش مواجه ساخته است.

راتواته افزوده است که در دو سال گذشته حدود پنج میلیون افغان از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند که این روند فشار زیادی بر خدمات اساسی وارد کرده است. او تأکید کرده که بسیاری از بازگشت‌کنندگان بدون امکانات کافی به کشور آمده و نیازمند کمک‌های فوری هستند.

این مقام پیشین سازمان ملل همچنان گفته است که خشکسالی، سیلاب‌ها و زلزله‌ها وضعیت بشری را وخیم‌تر ساخته و باعث از بین رفتن خانه‌ها و منابع عایداتی مردم شده است.

در عین حال، مسئولان امارت اسلامی تأکید کرده‌اند که برای کاهش چالش‌های اقتصادی، برنامه‌های زیربنایی و انکشافی را روی دست دارند و با تطبیق تدریجی این برنامه‌ها، وضعیت اقتصادی کشور بهبود خواهد یافت.

راتواته از جامعه جهانی خواسته است تا به حمایت‌های خود ادامه دهد تا مردم افغانستان بتوانند با این بحران‌ها مقابله کنند. 

Continue Reading

رویداد های اخیر

فاجعه در بدخشان؛ لغزش کوه جان پنج کارگر معدن را گرفت

بر اساس معلومات ارائه‌شده، سستی خاک و نبود امکانات ایمنی از عوامل اصلی وقوع این حادثه عنوان شده است.

Published

on

در پی لغزش یک تپه خاکی در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان، صبح امروز پنج تن جان باختند.

به گفته منابع محلی، این رویداد در منطقه پستاو قریه آویز رخ داده است. میر احمد، قوماندان کندک چهارم سرحدی ولسوالی شهر بزرگ بدخشان می‌گوید قربانیان باشندگان ولسوالی یاوان بوده و هنگام کار در استخراج ابتدایی طلا در داخل تونل‌ها مصروف فعالیت بودند.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، سستی خاک و نبود امکانات ایمنی از عوامل اصلی وقوع این حادثه عنوان شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!