Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد: افغانستان دیگر گفتگوها میان پاکستان و تی‌تی‌پی را تسهیل نخواهد کرد

مجاهد هم‌چنان می‌افزاید که افغانستان در تقویت روابط با هند در پی  ضرر رساندن به پاکستان نیست.

منتشر شده

در

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در گفتگو با دویچه وله گفته است که افغانستان دیگر قصد تسهیل گفتگوها میان پاکستان و تحریک طالبان آن‌کشور را ندارد زیرا این مشکل، ربطی به افغانستان ندارد و اسلام آباد خود مشکلات امنیتی داخلی‌اش را حل کند.

به گفته‌ای آقای مجاهد قرار است در نشست ترکیه که در ۲۵ اکتوبر یعنی تا دو روز دیگر برگزار می‌شود، هیأت‌های افغانستان و پاکستان، روی نهایی سازی توافق‌نامه میان دو کشور کار کنند.

به دنبال برقراری آتش‌بس میان کابل و اسلام آباد و تلاش‌ها برای پایداری این آتش‌بس قرار است هیأت‌های دو کشور تا دو روز دیگر در ترکیه نشستی دیگری را برگزار کنند و در این نشست روی نهایی سازی توافق‌نامه میان افغانستان و پاکستان کار خواهد شد.

آقای مجاهد می‌افزاید که افغانستان از تحریک طالبان پاکستان و حملات شان حمایت نخواهد کرد، زیرا این مشکل داخلی پاکستان است و این‌بار کابل برای تسهیل گفتگوها تلاش نخواهد کرد و می‌خواهد که پاکستان مشکل امنیتی داخلی‌اش را خود حل کند.

مجاهد هم‌چنان می‌افزاید که افغانستان در تقویت روابط با هند در پی  ضرر رساندن به پاکستان نیست. هرچند که روابط افغانستان و پاکستان نسبت به هر کشور دیگری با هم تنیده اند و به همان میزانی که افغانستان به پاکستان نیاز دارد به همان میزان پاکستان نیز به افغانستان نیاز دارد.

به گفته‌ سخنگوی امارت اسلامی یک حلقه خاص و تصمیم گیرنده در نهادهای امنیتی پاکستان وجود دارد که نمی‌گذارند روابط کابل و اسلام‌آباد تقویت شود و هرباری که روابط دو کشور در یک سطح بهتر رسیده این حلقه نه به خاطر منافع پاکستان که به خاطر منافع دیگران روند را از بین برده است.

رویداد های اخیر

متقی با معاون شرکت تجاری السایر کویت درباره گسترش روابط اقتصادی گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، با محمد ناصر السایر، معاون اجرائیوی شرکت تجاری السایر کویت، دیدار کرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه امارت اسلامی، در این دیدار درباره وضعیت کنونی افغانستان، امنیت، ثبات و همچنین فرصت‌های ایجادشده در زمینه تجارت و سرمایه‌گذاری گفتگو شد.

آقای متقی روابط میان کویت و افغانستان را تاریخی و مثبت خواند و بر گسترش روابط همه‌جانبه میان دو کشور ابراز امیدواری کرد.

آقای ناصر السایر ضمن ابراز خرسندی از سفرش به افغانستان، گفت که می‌خواهد در آینده روابط تجاری خود را با افغانستان آغاز کند.

او افزود که شرکتش برنامه دارد میوه‌های خشک و تازه را از افغانستان به کویت و دیگر بازارها صادر کند.

همچنین، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی و تجاری، تقویت همکاری‌های مشترک، تسهیل رفت‌وآمد و استفاده مؤثر از فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری در افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان ۳۰ شهروند افغانستان را به کابل اخراج کرد

Published

on

دولت آلمان روز سه‌شنبه ۳۰ شهروند افغانستان را در یک پرواز چارتر از میدان هوایی لایپزیگ به کابل اخراج کرد.

روزنامه «بیلد» گزارش داده است که این مهاجرین صبح سه‌شنبه از میدان هوایی لایپزیگ به کابل منتقل شده‌اند.

این دومین اخراج گروهی شهروندان افغانستان پس از تغییر سیاست برلین در قبال بازگرداندن پناهجویان افغان به شمار می‌رود.

آلمان در ماه‌های اخیر روند اخراج شهروندان افغانستان را گسترش داده و افزون بر افراد دارای پرونده‌های جرمی، پناهجویانی را که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است نیز در معرض اخراج قرار داده است.

پیش از این نیز ۳۱ پناهجوی افغان در یک پرواز چارتر از آلمان به کابل منتقل شده بودند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندونیزیا: از ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت می‌کنیم

قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

Published

on

معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا می‌گوید جاکارتا از تلاش‌ها برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت خواهد کرد.

انیس متا، معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا و رئیس حزب گلورا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که روز دوشنبه، ۲۴ آگست، با شعیب بریالی از افغانستان دیدار کرده است.

او گفته است که در این دیدار، به‌گونه مستقیم در مورد پیشرفت تلاش‌های مقام‌های حاکم در افغانستان برای عملی‌سازی تعهدات بین‌المللی و زمینه‌سازی برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی گفتگو کرده است.

متا افزوده است که اندونیزیا در اصل و از طریق تعامل سازنده، به حمایت از این روند ادامه خواهد داد تا زندگی مردم افغانستان بهبود یافته، ثبات بیشتر پیدا کند و زمینه رفاه آنان فراهم شود.

درهمین حال، قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

بارکزی گفته است که افغانستان بر تعهد خود به تعامل معنادار با جهان و تأمین صلح، ثبات و همکاری در منطقه تأکید دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!