Connect with us

ورزش

تیم کریکت افغانستان پس از سفر سریلانکا به بنگله‌دیش می‌رود

منتشر شده

در

کریکت بورد افغانستان می‌گوید که تیم ملی کریکت پس از سلسله مسابقات با سریلانکا به هدف یک مسابقه تیست، سه مسابقه یک‌روزه بین‌المللی و دو مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی ماه آینده به تاریخ ۱۰ جون به کشور بنگله‌دیش سفر می‌کند.

ماموریت تیم ملی کشور با یک مسابقه تیست به تاریخ ۱۴ جون آغاز می‌شود، به تعقیب آن در تاریخ‌های ۵ ، ۸ و ۱۱ ماه جولای هردو کشور سه مسابقه یک‌روزه بین‌المللی را مقابل هم بازی خواهند کرد. در ادامه سفر در تاریخ های ۱۴ و ۱۶ ماه جولای تیم کریکت افغانستان برای دو مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی با کشور میزبان وارد میدان خواهند شد.

کریکت بورد افغانستان گفته است که یگانه مسابقه تیست با کشور میزبان در میدان کرکت شیر بنگله شهر داکا، سه مسابقه یک‌روزه بین‌المللی در میدان کرکت ظهور احمد چودری و دو مسابقه ۲۰ آوره در میدان کرکت سیلهیت بنگله دیش برگذار خواهد شد.

نصیب خان، رئیس اجرایی کریکت بورد افغانستان می‌گوید که:«از این که یک جدول زمانی مصروف برای تیم ملی کشور داریم خرسندیم، پس از سفر به سریلانکا تیم ملی کشور عازم بنگله دیش می‌شود و امیدواریم که مثل همیشه این سلسله مسابقات نیز برای مان پر از دستاورد باشد.»

به گفته وی، تیم بنگله دیش یک تیم خوب و از هر نگاه قوی است ولی تیم ملی کشور برای این سلسله مسابقات به صورت کامل آماده است و به این باور دارم که تیم ملی کشور با دستان پر دوباره به کشور باز خواهند گشت.

وی افزود:«هدف ما ازدیاد فعالیت کرکت در داخل و خارج از کشور و رساندن آن به هر جای ممکن، است. امروز در کشور فاینل رقابت‌های جام سوپر کولا افغانستان سرسبز در حال جریان است و خرسندم که این اعلامیه را همزمان با این فاینل اعلام میداریم و از کشور بنگله دیش نیز متشکریم که به وقت مناسبت به این رقاتب‌ها لبیک گفتند.»

در حال حاضر در کنار جام سوپرکولا افغانستان سرسبز، مسابقات یک‌روزه ایمرجنگ نیز در حال اجراست تا بازیکنان مذکور برای جام ایمرجینگ ملت‌های آسیا به خوبی آماده شوند.

ورزش

حضور افغانستان در کانگرس جهانی هندبال؛ تأکید آسیا بر حمایت از هندبال کشور

همچنین در بخش آسیایی این انتخابات، بدرمحمد ذیاب صالح‌الذیاب به‌عنوان رییس فدراسیون آسیایی هندبال برگزیده شد.

Published

on

هدایت‌الله کامه‌وال، رییس فدراسیون هندبال افغانستان در کانگرس جهانی این رشته ورزشی که در کشور مصر برگزار شد، اشتراک کرد؛ نشستی که با حضور نمایندگان ۱۰۷ کشور عضو فدراسیون جهانی هندبال، در شهر قاهره دایر گردید.

این کانگرس جهانی از نوزدهم تا بیست‌ودوم ماه جاری میلادی برگزار شد و در جریان آن، انتخابات فدراسیون‌های جهانی و آسیایی هندبال نیز انجام گرفت. در پایان این روند، حسن مصطفی از کشور مصر با کسب بیشترین آرا، برای یک دوره چهار ساله به‌عنوان رییس فدراسیون جهانی هندبال انتخاب شد.

همچنین در بخش آسیایی این انتخابات، بدرمحمد ذیاب صالح‌الذیاب به‌عنوان رییس فدراسیون آسیایی هندبال برگزیده شد.

مسوولان فدراسیون هندبال افغانستان گفته‌اند که در حاشیه این کانگرس جهانی، دیدارهایی با مسوولان ارشد هندبال، به‌ویژه رییس جدید فدراسیون آسیایی هندبال، انجام شده است. به گفته آنان، رییس آسیایی هندبال در این دیدار بر حمایت از توسعه و پیشرفت هندبال افغانستان تأکید کرده است.

اشتراک افغانستان در این نشست جهانی، گامی مهم در راستای تقویت روابط ورزشی، جلب حمایت‌های بین‌المللی و توسعه هندبال کشور عنوان می‌شود؛ رشته‌ای که در سال‌های اخیر با چالش‌ها و محدودیت‌های مختلف روبه‌رو بوده است.

Continue Reading

ورزش

تساوی ۴-۴ افغانستان و کویت در بازی دوستانه فوتسال

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان روز شنبه در یک بازی دوستانه در کویت به مصاف تیم میزبان رفت و بازی با نتیجه ۴-۴ به پایان رسید.

گول‌های افغانستان را سید مرتضی حسینی (۱ گول)، حمیدرضا حسینی (۲ گول) و امید قنبری (۱ گول) به ثمر رساندند.

بازی دوم دوستانه میان این دو تیم روز دوشنبه برگزار خواهد شد.

اردوی تمرینی پنج‌روزه برای اعضای تیم ملی فوتسال افغانستان از روز جمعه در کویت آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت.

هدف از برگزاری این اردوی تمرینی، آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور قدرتمند در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ اعلام شده است.

Continue Reading

ورزش

ابو مسلم فراه قهرمان فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان شد

پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

Published

on

تیم ابومسلم فراه با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی پنجمین فصل لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان را به دست آورد. این تیم در طول فصل با انجام ۹ بازی و کسب ۹ پیروزی متوالی، موفق شد ۲۷ امتیاز کامل را به دست آورد و به صدر جدول برسد.

در بازی چهل‌ودوم، ابومسلم فراه با ارائه نمایشی مقتدرانه، تیم اتفاق خانزاده را با نتیجه ۴ بر صفر شکست داد و به این ترتیب، قهرمانی فصل پنجم را به خود اختصاص داد.

این تیم سال گذشته نیز قهرمان فصل چهارم لیگ قهرمانان افغانستان شده بود و حالا با این پیروزی، به ریکارد دو قهرمانی متوالی دست یافت.

گفتنی است که پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!