Connect with us

اخبار ساحوی

در ولايت تخار دو خانم خود را به رود خانه ی آمو انداخته خود کشی کردند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

مسوولان در اداره امور زنان این ولایت میگویند که:

این خانم ها به علت خشونت های خانواده گی وعدم تحمل دوری شوهر از خانه  فرار کرده دست به چنین اقدام زده است.

در گزارش این اداره همچنان گفته شده که:

68 قضیه ی تجاوز جنسی، فرار از منزل، ازدواج اجباری، خود کشی وعرایض حقوقی از اول سال جاری تا کنون نیز ثبت این اداره شده است.

گزارشگر راډيو- ټلويزيون آريانا محمد قاسم نصرالهی گزارش داده كه:

شاکره خانم  21 ساله  که 39 روز از ازدواجش گذشته بود صبح وقت روز دوشنبه  2  ماه سرطان امسال از روستای ماندره ی تخار از خانه نا پدید شده بود.

گزارش می افزاید بعد از جستجوی زیاد معلوم شد که شاکره خود را به رود خانه ی تالقان انداخته وخود کشی کرده است.

این گزارش می افزاید:

جسد این خانم 22 ساله پس از گذشت چهار روز از کنار رود خانه ی تالقان دریافت شده و به منزل پدرش باز گردانده شد.

دراین گزارش همچنان از قضیه مشابه دیگر یاد شده که فاطمه  خانم 22 ساله پس از اعمال خشونت وعدم تحمل دوری شوهرش که برای کاربه ایران رفته بود،  شام دوشنبه 16 جوزای امسال خود را به رود خانه ی آمو انداخته و به زندگی خود پایان داده است.

رزم ارا حوارش رییس اداره امور زنان ولایت تخار اين خودکشی  زنان را فاجعه بار وغیر قابل تحمل خوانده وخواستار مجازات سنگین به عاملین  این نوع خشونت خانواده گی شده است.

رزم ارا حوارش رییس اداره امور زنان ولایت تخار ميگويد:

دراین قمست کمسیون منع خشونت علیه زنا ن در سطح ولایت توانست قضایا را مورد پیگرد جدی قرار داده تا زمانیکه ما بتوانیم عاملین این قضایا به را به اشد مجازات محکوم کرده تا به دیگران عبرت باشد.

خانم حوارش میگوید:

به ارتباط این دو قضیه دها گزارش ومکاتیب رسمی با ادارات امنیتی وعدلی وقضایی تبادله کرده ودر نتیجه تلاش های زیاد موفق به دستگیری یک تن از اعضایی خانواده عاملین این خوکشی ها شده است.

رییس امور زنان تخار تاکید کرد که:

بیشتر عوامل خودکشی خانم ها را بستر نا مناسب زنده گی درخانواده و بروز خشونت تشکیل میدهد.

وی افزود برای کاهش سطح چنین خودکشی ها هماهنگی لازم را با اداره های فعال دربخش مشاوره حقوقی خانوادگی طی حد اقل هشت سال گذشته انجام داده اند, اما متاسفانه هنوزهم گزارش های تکان دهنده ی ازعوامل خشونت بارعلیه زنان دریافت می کنند.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

توافق آتش‌بس امریکا و ایران امضا شد؛ ترمپ: در صورت نقض توافق، حملات از سر گرفته می‌شود

همچنین ایران تعهد کرده است که به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نرود و ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود را تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رقیق‌سازی کند.

Published

on

ایالات متحده و ایران متن یک توافق موقت برای پایان دادن به درگیری‌ها را منتشر کرده‌اند؛ توافقی که به گزارش رویترز، از سوی رؤسای جمهور دو کشور امضا شده است. با این حال، دونالد ترمپ هشدار داده که در صورت نقض تعهدات از سوی تهران، حملات نظامی امریکا از سر گرفته خواهد شد.

ترمپ که در حاشیه نشست گروه هفت (جی۷) در فرانسه با خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «اگر ایران توافق را نقض کند، آن‌ها را به شدت بمباران خواهیم کرد، اما امیدوارم به تعهدات خود پایبند بمانند.»

او همچنین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات برای دستیابی به یک توافق دائمی طی ۶۰ روز آینده، به برقراری صلح در خاورمیانه و کاهش قیمت نفت منجر شود.

به گزارش رویترز، ایران نیز با انتشار تصاویر امضای این توافق، از آن به عنوان نخستین توافق امضاشده میان رؤسای جمهور ایران و امریکا از زمان تأسیس ایران در سال ۱۹۷۹ یاد کرده است.

محمدباقر قالیباف، مذاکره‌کننده ارشد ایران، در گفتگو با تلویزیون دولتی این کشور اظهار داشت: «آنچه از طریق اقدام نظامی دنبال می‌کردیم، چندین برابر از مسیر مذاکره به دست آوردیم.» بر اساس این توافق، میلیاردها دالر از دارایی‌های مسدودشده ایران نیز آزاد خواهد شد.

رویترز گزارش داده است که این توافق ۱۴ ماده‌ای، آتش‌بس اعلام‌شده در ماه اپریل را برای ۶۰ روز دیگر تمدید می‌کند و شامل توقف درگیری‌ها، ازسرگیری کامل تردد دریایی در تنگه هرمز، لغو برخی تحریم‌های امریکا، آزادسازی دارایی‌های ایران و ایجاد صندوق ۳۰۰ میلیارد دالری برای بازسازی پس از جنگ است.

همچنین ایران تعهد کرده است که به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نرود و ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود را تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رقیق‌سازی کند.

در همین حال، رهبران کشورهای گروه هفت از این توافق استقبال کرده و آن را گامی مهم در جهت کاهش تنش‌های منطقه‌ای دانسته‌اند. با این وجود، ترمپ تأکید کرده است که در صورت عدم پایبندی ایران به مفاد توافق، گزینه اقدام نظامی همچنان روی میز خواهد بود.

ترمپ همچنین در اظهاراتی از بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، خواست در عملیات نظامی علیه حزب‌الله لبنان «رویکرد نرم‌تری» در پیش گیرد؛ در حالی که درگیری‌ها در جنوب لبنان همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

توافق صلح میان امریکا و ایران؛ رهبران جهان از پایان جنگ و بازگشایی تنگه هرمز استقبال کردند

سخنگوی سرمنشی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آنتونیو گوترش از این توافق استقبال کرده و آن را «گامی حیاتی برای حل مسالمت‌آمیز منازعه» دانسته است.

Published

on

پس از اعلام توافق صلح میان ایالات متحده و ایران برای پایان دادن به جنگ، توقف محاصره امریکا علیه ایران و بازگشایی تنگه هرمز، رهبران و مقام‌های ارشد جهان از این تحول استقبال کرده و آن را گامی مهم در راستای کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات منطقه‌ای و جهانی خواندند.

براساس این توافق، دو طرف بر آتش‌بس فوری و دایمی، بازگشایی تنگه هرمز و ادامه مذاکرات برای حل سایر موضوعات مورد اختلاف توافق کرده‌اند؛ اقدامی که می‌تواند با ازسرگیری انتقال نفت از این آبراه راهبردی، به کاهش قیمت انرژی در بازارهای جهانی نیز منجر شود.

سخنگوی سرمنشی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آنتونیو گوترش از این توافق استقبال کرده و آن را «گامی حیاتی برای حل مسالمت‌آمیز منازعه» دانسته است.

رهبران بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز در بیانیه‌ای مشترک ضمن حمایت از توافق، تأکید کردند که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد و کشورهای اروپایی آماده همکاری با امریکا، ایران و سازمان بین‌المللی انرژی اتمی در این زمینه هستند.

کی‌یر استارمر، صدراعظم بریتانیا، بازگشایی کامل مسیرهای کشتیرانی در تنگه هرمز را ضروری خواند؛ در حالی که امانوئل مکرون، رییس‌جمهور فرانسه، خواستار اجرای سریع و کامل توافق از سوی تمامی طرف‌ها شد.

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، این توافق را یک «دستاورد بزرگ دیپلماتیک» توصیف کرد و گفت که این تحول می‌تواند راه را برای اقتصاد جهانی پویاتر و خاورمیانه‌ای امن‌تر هموار سازد.

در همین حال، جاپان، ترکیه و نیوزیلند نیز از توافق استقبال کرده و بر اهمیت دیپلماسی، گفتگو و تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز تأکید کردند.

اعلام این توافق در حالی صورت می‌گیرد که درگیری‌های اخیر میان ایران و امریکا نگرانی‌های گسترده‌ای را درباره امنیت منطقه، تجارت جهانی و بازارهای انرژی به وجود آورده بود.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله سایبری به بانک‌های بزرگ ایران؛ خدمات بانکی با اختلال روبه‌رو شد

مقام‌های ایرانی گفته‌اند که بررسی‌های فنی انجام‌شده تأیید می‌کند که علت این اختلالات یک حمله سایبری بوده است.

Published

on

شماری از بانک‌های بزرگ ایران روز شنبه در پی یک حمله سایبری با اختلال گسترده در خدمات بانکی مواجه شدند.

براساس اعلام کمیته هماهنگی بانک‌های دولتی ایران، این حمله سایبری چهار نهاد مالی بزرگ از جمله بانک ملی ایران، بانک صادرات ایران و بانک تجارت را تحت تأثیر قرار داده است.

در نتیجه این رویداد، خدمات بانکداری آنلاین و موبایلی، دستگاه‌های خودپرداز (ATM)، پایانه‌های فروش (POS) و برخی تراکنش‌های بانکی با اختلال مواجه شدند.

مقام‌های ایرانی گفته‌اند که بررسی‌های فنی انجام‌شده تأیید می‌کند که علت این اختلالات یک حمله سایبری بوده است.

بانک‌های آسیب‌دیده اعلام کرده‌اند که تیم‌های فنی بلافاصله پس از شناسایی این حمله، اقدامات احتیاطی لازم را برای حفاظت از اطلاعات مشتریان و زیربنا‌های بانکی روی دست گرفته‌اند.

در همین حال، مسئولان کمیته هماهنگی بانک‌های دولتی ایران گفته‌اند که روند ترمیم و بازیابی سیستم‌ها آغاز شده و بخش زیادی از مشکلات برطرف شده است.

مقام‌ها همچنین تأکید کرده‌اند که تاکنون هیچ نشانه‌ای از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان مشاهده نشده و گزارشی از نشت اطلاعات بانکی منتشر نشده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!